Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Προς Ρένα Δούρου (2)



Η Ρένα ξαναχτύπησε


Του Ανεξάρτητου*


Δήλωση της Ρένας στο megaλο φασιστοκάναλο:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά, καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα κάθε είδους βία, γιατί η βία δεν είναι μέσα στην κουλτούρα της Αριστεράς και δεν οφείλει να είναι στην κουλτούρα καμιάς ευρωπαϊκής χώρας"

Τι λες ρε Ρένα; Σοβαρά;

Τη βία που ασκούν τα φιλαράκια σου (ξέρεις, αυτοί που έκαναν πορεία κι εσύ τους κράταγες το πανό) δεν την καταδικάζεις, σωστά;

Τη βία (κάτι μέρες που βρίσκεις κι εσύ ρε παιδί μου να κάνεις τέτοιες δηλώσεις) του κράτους-τρομοκράτη και των συμμάχων του δεν την καταδικάζεις, σωστά; 

Ποιο είναι το κράτος-τρομοκράτης, είπες;

Δεν θα σε ζορίσω πολύ...Από εκεί είναι ο σφαγέας σύντροφος σου, ο Πέρες. Συνεννοηθήκαμε τώρα, έτσι δεν είναι;

Ποιοι είναι οι σύμμαχοι, ρωτάς;

Αυτοί που πήραν το Νόμπελ ειρήνης και το έχουν πρώτη μούρη στη βιτρίνα του ευρωπαϊκού καπιταλισμού. Και οι ελληνικές κυβερνήσεις, φυσικά. Αυτά είναι εν γνώσει σου όμως, όπως και του ΠΑ.ΡΙΖ.Α. Γι' αυτό άλλωστε δεν πήγατε στην Ισραηλινή πρεσβεία προχθές.

Στα λέω αυτά, για να ξέρεις πού πας να μπλέξεις, γιατί μου φαίνεται ότι σε προορίζουν για υπουργό εξωτερικών.

Την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς δεν την καταδικάζεις, σωστά; Σωστά, αφού είσαι με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όσο κι αν προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.

Από πότε η αριστερά δεν έχει τη βία στην κουλτούρα της; Ποιος στα είπε αυτά, πασοκοθρεμμένη Ρένα;  Ο Αλέξης μήπως; 

Παρατράβηξε το αστειάκι Ρένα...

Έχεις καταλάβει τι μαργαριτάρι ξεστόμισες; 

Αυτό που είπες δεν είναι καν του τύπου "κρατάω ίσες αποστάσεις". Εσύ το προχώρησες πολύ μακριά. Πέρασες στο άλλο άκρο και από εκεί δεν υπάρχει επιστροφή, Ρένα. Έχεις διαλέξει στρατόπεδο τόσο εσύ, όσο και πολλοί σύντροφοί σου εκεί στον ΠΑ.ΡΙΖ.Α. 

Για να τελειώνουμε με τα παραμυθάκια λοιπόν: Είτε σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση ή σαν αστική κυβέρνηση αύριο, να ξέρετε ότι δεν θα καλοπεράσετε. Το βρώμικο παιχνίδι σας το έπαιξαν άλλοι, πριν από εσάς, με μεγάλη επιτυχία. Δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει, αυτό στο υπόσχομαι, Ρένα!

Το πρώτο μέρος της σειράς "Προς Ρένα Δούρου" μπορείτε να δείτε εδώ

* Ευχαριστούμε τον φίλο και σύντροφο Ανεξάρτητο που μοιράστηκε μαζί μας το κείμενο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα κάθε είδους βία, γιατί η βία δεν είναι μέσα στην κουλτούρα της Αριστεράς και δεν οφείλει να είναι μέσα στην κουλτούρα καμιάς ευρωπαϊκής χώρας

Πηγή: Ρένα Δούρου: Εγώ καταδικάζω τα επεισόδια κατά του Γερμανού προξένου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77194#ixzz2Cmlpw6EL

6 σχόλια:

  1. "Στην πρόσφατη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Σιμόν Πέρες, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορηματικό τρόπο έθεσε τις βασικές ριζικές διαφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ισραηλινό τείχος, το τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ, την ανάγκη άμεσης επίλυσης του παλαιστινιακού με την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967.

    Επίσης έθεσε το ζ
    ήτημα ύψιστης σημασίας αυτή την περίοδο, ώστε να αποφευχθεί κάθε επιθετική και πολεμική ενέργεια εναντίον του Ιράν, μιας και η αποπυρηνικοποίηση της περιοχής περιλαμβάνει και το Ισραήλ και το Ιράν. Τονίστηκε για ακόμη μια φορά η διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποιασδήποτε μορφής αμυντική και στρατιωτική συνεργασία Ισραήλ - Ελλάδας, χωρίς αυτό να αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη διακρατικών σχέσεων σε άλλους τομείς, όπως το εμπόριο, τουρισμός κ.λπ.

    Αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο για τον ΣΥΡΙΖΑ η ανάπτυξη δυναμικών σχέσεων και κοινής δράσης με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ισραήλ, την πολιτική Αριστερά της χώρας, όπως και τα ισχυρά φιλειρηνικά κινήματά της."
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΘΑΝ , όσοι εχουν ακόμα το μαχαίρι στο στόμα , ΠΩΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΣΚΟΠΟ να πάρουν απο κοινου μετρα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ των Παλαιστινίων , των Ιρανών και την καθυπόταξη της ΣΥΡΙΑΣ !

    Καλά κρασιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχει λοιπον κ η βια των σταλινικων, που η αριστερα την γνωριζει.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ, γιατι ρεπετε προς μισογυνισμο.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ "συντρόφισσα" ΡΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φράση "καταδικάζουμε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται" είναι προέκταση της τακτικής να βγάζουν λάδι τους επιτιθέμενους και τους καταπιεστές. Στην προκειμένη περίπτωση, το Ισραήλ είναι ο μεγάλος σφαγέας που έχει στερήσει από τον Παλαιστινιακό λαό την ελευθερία, τη ζωή, το νερό, την τροφή και έχει μετατρέψει μια χώρα σε φυλακή.
    Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ αυτά δεν εκπλήσσουν, γιατί είναι συνέχεια των "καλοκαιρινών επαφών" Τσίπρα - Πέρεζ και εξηγούν την άρνησή του να πορευτεί μέχρι την Ισραηλινή πρεσβεία στην πορεία του Πολυτεχνείου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα,σιγα,θα μας πειτε,οτι συνεργαζεται κ με τους σιωνιστες.απλως ,δεν ηταν συννενοημενο εξ αρχης,να καταληξει η πορεια,στην ισραηλιτικη πρεσβεια, κ ο κοσμος του εφυγε.τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή