Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

Το αστικό καθεστώς εξουσίας δείχνει τα δόντια του και παρουσιάζει όλα τα όπλα καταστολής και καθυπόταξης του εργαζόμενου λαού μας. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης φτιάχνουν το κράτος της Χρυσής Αυγής για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Η «ανεξάρτητη» αστική δικαιοσύνη δίνει το αυταρχικό παρόν που απαιτεί ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.  Στη δίωξη των συντελεστών της θεατρικής παράστασης που προκάλεσε τη μήνη των σκοταδιστών της Εκκλησίας και των φασιστών της Χρυσής Αυγής, προστέθηκε η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, που άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών, κρίνοντας νομικά εσφαλμένη την απόφαση της 1ης Νοεμβρίου για την υπόθεση δημοσιοποίησης της φερόμενης ως λίστας Λαγκάρντ. Μια δικαιοσύνη υπηρέτης των πλουσίων και συμπαραστάτης τόσο της Χούντας των Συνταγματαρχών όσο και των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δε θα μπορούσε να μην  επαναλάβει το γνωστό κατασταλτικό της έργο, τώρα μάλιστα που το αστικό καθεστώς την έχει τόσο ανάγκη στη μάχη που δίνει για την υποδούλωση του λαού μας στα κελεύσματα του κεφαλαίου, μαζί με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Παραμονές Πολυτεχνείου,
η κυβέρνηση δείχνει το επαίσχυντο πρόσωπο του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, της Δικτατορίας της Αστικής Τάξης. Κάνοντας χρήση του βίντεο από την κινητοποίηση των εργαζομένων σε συνέδριο στο χώρο της ΔΕΘ, όπου βρισκόταν και ο Γερμανός πρέσβης, η ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε μία ημέρα μετά, στο χώρο εργασίας τους, στο προαύλιο του σχολείου, τον εκπαιδευτικό Αγαπητό Θανάση, μέλος Δ.Σ. Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, Μέλος Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους δήμους Ευόσμου και Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, τους απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βία και τους πηγαίνει για τακτική δικάσιμο.

Οι διώξεις, στέλνουν μήνυμα τόσο στη γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, στη γερμανική αντιπροσωπεία των Φούχτελ, Ράϊχενμπαχ και ΣΙΑ, αλλά και στο λαό ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τα μέρα με κάθε μέσο. Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ στον πιο επαίσχυντο ρόλο, παρέα με τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και του ΔΝΤ, της Μέρκελ, των τραπεζιτών και των Πολυεθνικών με  τη βία, τον αυταρχισμό, τις συλλήψεις και τους εκβιασμούς επιχειρεί να υλοποιήσει τη βάρβαρη πολιτική της.  Αξιοποιεί για μια ακόμα φορά  τους κατασταλτικούς μηχανισμούς με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων, που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αλλά και τη φίμωσή τους, προκειμένου να υλοποιηθεί η αντιδραστική πολιτική της.

Όσο εντείνεται η αντεργατική επίθεση από την κυβέρνηση και την εργοδοσία, όσο θα φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες του λαού,  τόσο θα αυξάνεται η ένταση της επίθεσης των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους απέναντι στους εργαζόμενους και τα σωματεία τους  που αντιστέκονται.

Όχι απλά δεν μας φοβίζουν, αλλά εξοργίζουν κάθε εργαζόμενο, κάθε αγωνιζόμενο.

Ό,τι και να κάνουν, με όσες συλλήψεις και προσπάθειες τρομοκράτησης, ο αγωνιστής λαός δε θα υποταχθεί, δε θα κιοτέψει. Οι εργαζόμενοι όχι μόνο θα συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην τρομοκρατία των απολύσεων, ενάντια στη βία της φτώχειας, ενάντια στην «μπότα» του χρέους και των μνημονίων με πείσμα και αποφασιστικότητα αλλά οι αγώνες τους θα αναπτυχθούν και θα κλιμακωθούν ενάντια σε κάθε απόλυση, κάθε αντεργατικό μέτρο, για την ανατροπή της άθλιας πολιτικής συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, για να ζήσει ο λαός ζωή αξιοβίωτη κι όχι την κόλαση που του ετοίμασαν.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη και καταστολή των εργατικών αγώνων. Άμεση απελευθέρωση και απαλλαγή από τις κατηγορίες των συλληφθέντων!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΠΙΔΑ!!!

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας να παλέψει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα για την Ανατροπή της άθλιας κυβέρνησης, για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Μας Κήρυξαν τον Πόλεμο. Από αυτόν τον Πόλεμο η εργατική τάξη πρέπει να βγει Νικητής.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου