Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πολυτεχνείο …μήσου εσύ και οι νεκροί σου, ΕΜΕΤΙΚΕΣ αφίσες Χρυσής Αυγής

Πολυτεχνείο …μήσου εσύ και οι νεκροί σου, εμετικές αφίσες Χρυσής Αυγής

Οι φασίστες δεν τελείωσαν το ’73

Η εξέγερση του πολυτεχνείου 39 έτη μετά προκαλεί ακόμα αλλεργία στους φασίστες.
Σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπου η Χρυσή Αυγή έχει σημαντική επιρροή οι δρόμοι έχουν γεμίσει από τις αφίσες του ακροδεξιού μορφώματος με τίτλο “Πολυτεχνείο, ζητούνται νεκροί ο ευρών αμοιφθήσεται” σε γλώσσα που θυμίζει την αμερικανοκίνητη χούντα του Παπαδόπουλου.   Με την αφίσα αυτή οι νεοναζιστές αποδεικνύουν ότι στόχος τους δεν είναι η σημερινή οικονομική δικτατορία της Ε.Ε και του ΔΝΤ αλλά η αριστερά και όσοι αντιστέκονται στο σημερινό κοινωνικό ολοκαύτωμα.   Τόσο πολύ φαίνεται ότι ενοχλεί το φασισμό το μήνυμα της εξέγερσης.

Επόμενο βήμα θα είναι αφίσες της Χρυσής Αυγής που θα ισχυρίζονται ότι κανείς δεν πέθανε από την πείνα κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής! Ήδη κατηγορούν το ΕΑΜ και δικαιολογούν τους νεοναζί για τις “παραδειγματικές εκτελέσεις” .  Οι πολιτικοί απόγονοι των συνεργατών των ναζί είναι ικανοί για τα πάντα.

Ο Παναγιώταρος μπορεί  όψιμα να τα μάζεψε στο BBC αλλά στόχος τους είναι η δημιουργία κλίματος σύγκρουσης μεταξύ φιλοναζί νοικοκυραίων και “άπλυτων αναρχοκομμουνιστών”  όπως χαρακτηρίζουν το λαό που αγωνίζεται για την ανατροπή της τυραννίας.

Πηγή:http://mao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου