Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή και στράτευση στα 18: Μιλιταριστικό και φασιστικό παιδομάζωμα!




Εδώ ο κόσμος καίγεται, οι εργαζόμενοι πετάγονται στο δρόμο κατά δεκάδες χιλιάδες, φάρμακα δεν υπάρχουν, η παιδεία-υγεία διαλύονται, η ανεργία των νέων φτάνει στο 50%, αλλά η γυναίκα του Μιχαλολιάκου βγήκε να ρίξει μια ακόμη μιλιταριστική ρουκέτα κατά της νεολαίας. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια ζητά την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18, άρα και των ανδρών, με παρέμβασή της κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠΕΞ.

Οι αηδιαστικές και επικίνδυνες αυτές αντιλήψεις δε βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Το defencenet.gr, προεκλογικά, είχε πλασάρει τις ακραίες θέσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής που απαιτούσε «Yποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου και θητεία 14 μηνών».


Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική δύναμη, αλλά αποτελεί τον πιο αισχρό εχθρό των εργαζομένων και της νεολαίας, την αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και βασικό μηχανισμό για την επιβολή της σκληρής ταξικής πολιτικής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ενάντια στα Μνημόνια της Ε.Ε.-ΔΝΤ, των τραπεζών και των τοκογλύφων, αλλά αποτελεί τη δολοφονική δύναμη για να γίνουν πράξη, δίπλα στα ΜΑΤ, τους εισαγγελείς και τα ΜΜΕ.


Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο μιλιταρισμός τους βαράει προσοχή στον κόσμο του πλούτου. Το κόμμα του Μιχαλολιάκου έπαιξε το δικό του ρόλο για να αρπάξει ο Σάλλας την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ενώ συστηματικά υπεραμύνεται του αφορολόγητου των εφοπλιστών. Ζητούν να φύγουν οι ξένοι εργάτες για να εργάζονται Έλληνες στις ίδιες άθλιες συνθήκες που πλέον γενικευμένα επιβάλλει η ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα συνδικαλιστούν, δε θα αγωνιστούν, δε θα αντισταθούν στην εργοδοτική αυθαιρεσία! Για 200-300 ευρώ, ανασφάλιστοι, όσο και όποτε θέλει το αφεντικό.


Η Χρυσή Αυγή απαιτεί 14 μήνες για όλους και στράτευση των 18χρονων, ώστε αδύναμοι πολιτικά και χωρίς κοινωνικές εμπειρίες να μετατρέπονται σε στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να υποτάσσονται πιο εύκολα στην ιεραρχία και στην αυθαιρεσία των αξιωματικών. Παπαγαλίζει και αυτή τα παραμύθια για τους λόγους περιορισμένης επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, ενοχοποιώντας για αυτό την 9μηνη θητεία. Ουσιαστικά υπερασπίζει και ζητά τμήμα από τα οφέλη του αμαρτωλού πελατειακού κράτους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, καθώς δε βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που εξυπηρετούν μόνο τοπικά οικονομικά στρατόπεδα και τις ανάγκες εξέλιξης ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών. Μοιάζει τσάτσος των Σαμαρά και Βενιζέλου, καθώς ο καθένας τους άνοιξε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην εκλογική του περιφέρεια για να βολέψει την κομματική του πελατεία. Και φυσικά οι φασίστες νοσταλγοί των Ταγματασφαλιτών και των Συνταγματαρχών δεν λένε κουβέντα για το ΚΕΝ που άνοιξε στη Μεσσηνία…


Επιπλέον η Χρυσή Αυγή ενώ παρουσιάζεται υπερασπιστής της στρατιωτικής εκπαίδευσης, ουσιαστικά υπερασπίζει τα προνόμια των αξιωματικών και πιο συγκεκριμένα να κάνουν δωρεάν διακοπές στα ΚΑΑΥ, που όμως εργάζονται δωρεάν ως υπηρέτες τους οι χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι, για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Άρα η Χρυσή Αυγή μιλά για 14μηνη θητεία Αγγαρειομάχων-Σκοπάνθρωπων-Υπηρετών των αξιωματικών σε ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών.


Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι «Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού» γιατί όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι μονάδες έχουν πολεμική επάνδρωση, δηλαδή 100% π.χ. 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία κλπ. Αυτή είναι η μονάδα εξάλλου που εκπαιδεύεται και αναλαμβάνει Κατασταλτικά καθήκοντα ενάντια στον εχθρό λαό!


Το πόσο ταξικά τσάτσος είναι η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται από την πρόταση της να αυξηθεί ο χρόνος εκμετάλλευσης στον στρατό όλης της νεολαίας, αγόρια και κορίτσια, μειώνοντας παράλληλα τους δείκτες της ανεργίας. Πρότυπο τους τα Φασιστικά Τάγματα Εργασίας του Μεταξά και του Χίτλερ. Αλήθεια, μπορούν όλοι αυτοί οι Ναζιστές να σκεφτούν, λέμε τώρα, τι οικονομικό βάρος σημαίνουν όλα αυτά για την λαϊκή οικογένεια. Μόλις, στις αρχές Οκτωβρίου η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έκοψε τις καταστάσεις επιβίβασης και τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια  αδειούχων φαντάρων από Έβρο-νησιά-Κύπρο. Ποιος θα πληρώσει τις μετακινήσεις; Οι φτωχοί δε θα παίρνουν άδεια;


Δε πρέπει να απαντήσουν κάποτε πόσο Στρατό θεωρούν ότι χρειάζεται το ελληνικό κράτος; Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες μπάτσους και στρατιωτικούς πρέπει να πληρώνουμε; Και για ποιο λόγο; Για τον «εξ ανατολάς κίνδυνο»; Μήπως αποτελεί απλώς ένα μπαμπούλα για να αγοράζονται πανάκριβα όπλα, να συντηρείται ένας τεράστιος άχρηστος στρατιωτικός μηχανισμός; Άνδρες των Ελληνικών και Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας, συνεργάζονται μια χαρά στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, καταπιέζουν από κοινού ξένους λαούς και ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Συρία και Ιράν!


Η Χρυσή Αυγή δρα ως λαγός του αστικού συστήματος εξουσίας στην εφαρμογή των πιο επιθετικών σχεδίων του. Σχεδιάζουν μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, με τεράστια εκμετάλλευση της νεολαίας εντός και εκτός των μονάδων. Με την πρόταση τους για 12μηνη παρουσία στις μονάδες της παραμεθορίου, καθώς δε θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο, εξασφαλίζεται μια τεράστια πελατεία δεκάδων χιλιάδων φαντάρων για τις πιτσαρίες, τις καφετέριες-μπαρ, σουβλατζίδικα κλπ. Μια έμμεση επιχορήγηση των επιχειρηματιών από την λαϊκή οικογένεια!


Ωραία κοινωνία υπόσχονται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές, Εθνικιστές, Τσάτσοι των Επιχειρηματιών.


Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κάθετα ενάντιοι στην αύξηση της θητείας και το Μισθοφορικό Στρατό.


Δώστε λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και όχι για νέους εξοπλισμούς.


Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που λείπουν στο εξωτερικό, να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.


Να καταργηθούν τα εκδικητικά και φορομπηχτικά πρόστιμα ανυποταξίας και μη συμμετοχής σε ασκήσεις επίστρατων.  Να διαλυθούν οι φασιστικές λέσχες εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής-Καταστολής.


Καμιά συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.


Αύξηση του μισθού των φαντάρων, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας μας. Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων.


 


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ: 6932 955437
 http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου