Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ανοικτή Σύσκεψη, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο(κτίριο Γκίνη)στις 7,00 μ.μ.

Αστυνομία-Στρατός-Χρυσή Αυγή Κατασταλτικά δουλεύουνε μαζί.
Δε γινόμαστε «θύτες-θύματα του νόμου και της τάξης».


Η παρουσία Ειδικών Δυνάμεων στη Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, με καθήκοντα φύλαξης,«γιατί τα ΜΑΤ δεν φτάνουν», σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα επικίνδυνη τομή στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αξιοποιεί το θεσμικό πλαίσιο μιας δεκαετίας για να στρέψει τον στρατό κατά των κινημάτων, διεξάγει προληπτικό πόλεμο κατά του εργαζόμενου λαού, ως ασύμμετρη απειλή! Το αντεργατικό πραξικόπημα της αστικής δημοκρατίας ήδη επιχειρείται. Η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με ΕΕ-ΔΝΤ-ελληνικό κεφάλαιο, επιχειρεί καθεστώς αστυνομικής βίας και κρατικής τρομοκρατίας, ενορχηστρώνοντας τον εργοδοτικό τραμπουκισμό και την ακροδεξιά βία στις γειτονιές, προκειμένου να το επιβάλλει.

Παράλληλα, η 9μηνη θητεία που μπορεί να σημαίνει ότι ο φαντάρος θα σταθεί ένοπλα ενάντια στον αγωνιζόμενο γονιό και φίλο του, διεξάγεται
σε άθλιες συνθήκες.Ενδεικτικό, η κατάργηση των καταστάσεων επιβίβασης φαντάρων που υπηρετούν σε παραμεθόριο, απαγορεύοντας ουσιαστικά την άδεια στους φτωχούς! Επίσης, η 9μηνη θητεία μπορεί να σε κάνει όργανο της πολεμικής προετοιμασίας του κράτους τρομοκράτη Ισραήλ και των Νατοικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να κλιμακώσουμε τη δράση μας Μέσα Και Έξω από τον Στρατό. 

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ: ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΑΚΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ε.Ε., ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η έμπρακτη αλληλεγγύη εργατικού και φοιτητικού κινήματος, η κλιμάκωση της κινηματικής δράσης στο στρατό μπορεί να γιγαντώσει την άρνηση φαντάρων και μονίμων, να στρέψουν τα όπλα στο λαό μας και σε όλους τους λαούς.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
Τηλ.Επικ.6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου