Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος πάει ειδικές δυνάμεις (Μεγάλο Πεύκο) μια μέρα πριν την ψήφιση των μέτρων





Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έχοντας την στήριξη όλου του αστικού κατεστημένου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την εργασιακή και κοινωνική κόλαση που απαιτεί ο κόσμος του πλούτου και οι τοκογλύφοι, με κάθε τρόπο. Ακόμη και κάνοντας χρήση του Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, για να καθυποτάξει τον εργαζόμενο αγωνιζόμενο λαό μας.
Εύλογες ανησυχίες για την ακραία αυταρχική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση αποτελεί καταρχήν η κατευθυνόμενη προπαγάνδιση της θεσμικής κατοχύρωσης που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να δράσουν κατασταλτικά στο πλαίσιο ενός κράτους έκτακτης Ανάγκης.



Επίσης, η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει για τους λόγους της απρογραμμάτιστης επίσκεψης του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου σε μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, μια μέρα πριν την ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου.


Ρωτάμε τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο αν πρόκειται να ζητήσει από τις Ειδικές Δυνάμεις «να βάλουν πλάτη για να ψηφιστούν τα μέτρα, γιατί κινδυνεύει η πατρίδα»;


Θυμίζουμε σχετικό δημοσίευμα που αποκάλυπτε την επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στα ΜΑΤ όταν επρόκειτο να ψηφιστεί το Δεύτερο Μνημόνιο, το καλοκαίρι του 2011:


«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Αρχηγός προς τα ΜΑΤ:"“Βάλτε πλάτη, κινδυνεύει η πατρίδα”. Παραμονή της ελληνικής ημέρας "D-day". Ένα κομβόι από πολυτελή αυτοκίνητα, περιστοιχισμένα με συνοδευτικά ασφαλείας και μοτοσικλετιστές, φτάνει στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή. Από τα "επίσημα" οχήματα εξέρχονται ο ένας μετά τον άλλον ο αρχηγός, ο υπαρχηγός, ο επιτελάρχης και ο επιθεωρητής νότιας Ελλάδας της αστυνομίας και ο αττικάρχης. Σύμπασα η ηγεσία δηλαδή. Τα μπαρουτοκαπνισμένα ΜΑΤ σε παράταξη ακούν μεταξύ άλλων τον αρχηγό και τους άλλους να τους εμψυχώνουν, να τους ενθαρρύνουν ώστε να ξεχυθούν με σθένος και σφρίγος στην πιο κρίσιμη αυριανή για τα χρονικά δεδομένα της στιγμής τελική μάχη. Τους παροτρύνουν ν' αντέξουν λίγες ώρες ακόμα όρθιοι. "Βάλτε πλάτη" είναι μια από τις χαρακτηριστικές φράσεις του κ. Αρχηγού, "η πατρίδα κινδυνεύει"!!! Τα σχέδια για την απόβαση στην πλατεία συντάγματος είχαν καταστρωθεί, οι Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και Μπέρναρντ Μοντγκόμερι είχαν κερδίσει στη σκακιέρα του πολέμου τους απαίδευτους κι απροπαρασκεύαστους αγανακτισμένους. Μίλησε κανείς για μεθοδευμένη προετοιμασία; Άλλωστε όταν η πατρίδα κινδυνεύει, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.                                                                                                                              http://www.newsit.gr/


Από την είσοδο των αγανακτισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο τα σενάρια αυτά ολοένα βρίσκουν πεδίο εφαρμογής, μετατρέποντας τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό σε Χακί ΜΑΤ και Μπράβους της πολιτικής και οικονομικής ελίτ. Το Πεντάγωνο θυμίζει Κόσσοβο καθώς το φυλάνε Ειδικές Δυνάμεις – Ζ’ ΜΑΚ, 575 Τάγμα Πεζοναυτών- τεθωρακισμένα. Η Νατοϊκή Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, με ειδική εκπαίδευση στην Καταστολή Πλήθους και για μάχες μέσα σε πόλεις, άλλοτε αναλαμβάνει τη φρούρηση του Πενταγώνου, ενώ στην Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ένοπλη και με διαταγές να χτυπήσει διαδηλωτές αποτέλεσε την Πρώτη Γραμμή Άμυνας κατά του «εχθρού λαού»! Στην κινητοποίηση των Συνδικαλιστικών Ενώσεων των Στρατιωτικών, η Στρατονομία και η Ζ’ ΜΑΚ στάλθηκαν να φρουρήσουν τη ΛΑΕΔ, όπου είχαν συγκέντρωση, καθώς το ΓΕΣ και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος τους  αντιμετώπισαν ως Ασύμμετρη Απειλή. 


Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως ο Στρατός έφτασε στη Ρηγίλλης, λίγες εκατοντάδες μέτρα απόσταση από τη Βουλή, εκεί που ψηφίζονται τα μέτρα, καθώς εμπλέκεται οργανικά στο σχέδιο κρατικής τρομοκρατίας για να τα περάσουν.


Η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει πράξη το Αντεργατικό Πραξικόπημα είναι έτοιμη να εφαρμόσει όλο το εύρος καταστολής που εμπεριέχει ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός


Στο έγκλημα αυτό θέλει να κάνει συνένοχους τους συναδέλφους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό.


Εμείς καλούμε τους συναδέλφους και τους μόνιμους να σκεφτούν τι σημαίνουν τα μέτρα για τους ίδιους.


Τους καλούμε να αναλογιστούν ότι τα κόμματα εξουσίας που οδήγησαν το λαό μας στη Πτώχευση, που έφεραν την κοινωνική καταστροφή της τεράστιας ανεργίας, της φτωχοποίησης, που οδήγησαν χιλιάδες συνανθρώπους μας στην Αυτοκτονία και ευθύνονται για τα παιδιά που καταρρέουν πεινασμένα στα σχολεία. Αυτά που προκάλεσαν τα ελλείμματα και τα χρέη, αλλά και τις τεράστιες περιουσίες του αστικού κόσμου.


Αυτά τα κόμματα τους διατάζουν να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον στον εργαζόμενο-άνεργο-συνταξιούχο πατέρα, μητέρα, αδελφό, φίλο, γείτονα τους, που αγωνίζονται για τα κοινά μας δικαιώματα και ανάγκες.


Καλούμε τους Συναδέλφους Φαντάρους και τους Μόνιμους να μην Υπακούσουν. 


Να μην Στραφούν κατά του λαού μας.


Αυτά τα μέτρα, που διαλύουν και τις δικές μας ζωές, και τις δικές μας οικογένειες ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.


ΣΤΑΣΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ-ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.



ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ




ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου