Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τα πολλαπλά πρόσωπα του φασισμού συναντιούνται στο Viva la muerte!




Με όποια ταμπέλα και αν εμφανιστούν, όποια ταυτότητα και αν επικαλεστούν οι εκτελεστές των μελών, φίλων, οπαδών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο είναι ομογάλακτοι, ομόσταβλοι και ομοτράπεζοι υπηρέτες της ίδιας χυδαίας, αποκρουστικής, φασιστικής εξουσιαστικής βίας και τρομοκρατίας όπου εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί για λογαριασμό του συστήματος η Χρυσή Αυγή.

Το σύνθημα τους είναι το ίδιο με αυτό της Χ.Α. Το Φράνκικο «Viva la muerte -ζήτω ο θάνατος» και αυτό καθορίζει τις σχέσεις τους με την κοινωνία και το ανθρώπινο είδος ως αναλώσιμο υλικό της εξουσίας.

Όμως οι εκτελεστές των μελών και στελεχών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι οι αποκλειστικοί οι μοναδικοί και ίσως οι κυρίως υπεύθυνοι των τρομοκρατικών δολοφονιών.


Το «Νέο Ηράκλειο» είχε προκλητικά προαναγγελθεί και πολιτικά επιδιωχθεί από την επαύριον κιόλας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από τα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου, τον υπουργό Δένδια και τα συστημικά μίντια.

Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του μεγάρου Μαξίμου Χ.Λαζαρίδης εμπνευστής της θεωρίας των δύο άκρων, δήλωνε πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου  Φύσσα στις τσιμεντένιες πλάκες των πεζοδρομίων της Αμφιάλης ότι θα ακολουθήσει κι άλλο αίμα!!!από το άλλο άκρο φυσικά.

Ο υπουργός Δένδιας ανακάλεσε από την αφάνεια τον Μαζιώτη, για να τον "λοιδορήσει" ουσιαστικά για την αδράνεια του την στιγμή που δολοφονούνται οι "δικοί" του!

Τα γνωστά κρατικοδίαιτα μίντια με προσωπογραφία του χάρου ως σήμα, της «οργάνωσης ανώνυμους» να καλύπτει όλη την οθόνη της τηλεόρασης πρόβαλλαν σε μετάφραση από την αγγλική προκήρυξη κάλεσμα για την δολοφονία φασιστών και ναζιστών!!

Τα μέλη και τα στελέχη της Χ.Α. χρησιμοποιήθηκαν έτσι από το σύστημα μαζί και την ηγεσία τους, ως αναλώσιμα υλικά για την επανένταξη της Χ.Α. στο εξουσιαστικό σύστημα, την αποκατάσταση των πολιτικών γεφυρών με την Ν.Δ. και την ακροδεξιά πτέρυγα της, για να καρατομηθεί κάθε φωνή διαφωνίας στο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.,για να προσαρμοστεί ολοκληρωτικά το νομικό οπλοστάσιο του συστήματος σε εμφυλιοπολεμικές συνθήκες ενάντια σε κάθε διαμαρτυρία, αμφισβήτηση, αντίσταση.

Το εξουσιαστικό σύστημα κήρυξε  δήθεν σε ιδεολογική παρανομία την Χρυσή αυγή για να ενσωματώσει πολιτικά την ίδια και την πολιτική της τρομοκρατία στον πολιτικό συνασπισμό εξουσίας που βρίσκεται υπό διάλυση και με τεράστιες εσωτερικές συγκρούσεις που βάζουν σε άμεσο κίνδυνο τον λαό και τη χώρα.

Οι δολοφονικές εκτελέσεις στο Νέο Ηράκλειο μπορεί να συμβάλλουν στην διεύρυνση της αποσταθεροποίησης, όμως δεν την παράγουν. Αντίθετα οι ίδιες είναι παράγωγα της αποσταθεροποίησης, που δημιουργεί η οικονομική, κοινωνική και πολιτική διαλυτικότητα του νεοελληνικού κοινωνικού σχηματισμού η οποία έχει εξελιχθεί σε καθολική κρίση ταυτότητας με την διαχείριση της κρίσης από τις συμμοριακές ομάδες της ιθύνουσας τάξης.

Η αποσταθεροποίηση είναι στρατηγική και η τακτική της άρχουσας τάξης και του κοινωνικοπολιτικού μπλοκ που διαχειρίζεται την εξουσία, γιατί αυτή η αποσταθεροποίηση είναι όπλο και μέσο να διατηρείται στην εξουσία.

Οι ηθικοί αυτουργοί και οι ένοχοι έχουν αυτοαποκαλυφθεί και είναι γνωστοί.
Ο αφοπλισμός τους, η εξουδετέρωση και η καταδίκη τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά μόνο από τα ενωτικά μαχητικά δημοκρατικά αντιιμπεριαλιστικά κύματα της μαχόμενης εργατικής τάξης και του λαού.

Ο αμυνιτισμός και ο κατευνασμός του πολιτικού ολοκληρωτισμού του συστήματος και των φασιστικών παραγώγων του στη συγκυρία είναι απόλυτη προδοσία του λαού, της αγωνιστικής του ιστορίας και της ίδιας της χώρας.


Μιχάλης Βασιλάκης                                                                                                2/11/13
γραμματέας του EAM


eamgr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου