Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τι μας λες ρε Σκαρμούτσο: Η Φυγοστρατία της showbiz!



Από τη Δευτέρα 11/11/2013 άρχισε να περνά την πύλη των ΚΕΝ η ΣΤ Σειρά.


Μαζί με τους χιλιάδες συναδέλφους που υποχρεώθηκαν να παρατήσουν σπουδές, εργασία, κοινωνικές σχέσεις για να ντυθούν στα χακί, να μετατραπούν σε χαμάληδες των μονάδων και υπηρέτες των στρατιωτικών, αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής και συμμέτοχοι στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ήταν και ένα αστέρι της showbiz. Ο γνωστός μάγειρας, Δ. Σκαρμούτσος.

Τον Σκαρμούτσο όμως δεν τον νοιάζει πώς θα πληρώσει τα 4000 ευρώ που κοστίζει η υποχρεωτική στράτευση σε φαντάρο και λαϊκή οικογένεια. Δεν αγωνιά σε ποια απόμακρη γωνιά της Ελλάδας θα πάρει μετάθεση, ούτε το πώς θα πληρώσει τα εισιτήρια στην άδεια, όπως όλοι οι στρατιώτες, καθώς οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκοψαν τις καταστάσεις επιβίβασης.   

Ο Δ. Σκαρμούτσος βλέπεις θα υπηρετήσει μόλις 45 μέρες.


Το πρόβλημα του είναι ότι «θα υπηρετήσει» καθώς η Φυγοστρατία του απέτυχε. Προσπάθησε να λουφάρει, λούφαξε και περίμενε να φτάσει στα 45 για να Απαλλαγεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Δ. Σκαρμούτσος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός κόσμου που βρίσκεται στον κόσμο του. Εκεί κυριαρχεί ο Ατομισμός, ο Εγωισμός, ο Φιλοτομαρισμός. Φήμη, Χρήμα, Καριέρα είναι η μοναδική έννοια.

Και τέλος πάντων, το 60% των νέων είναι άνεργοι, γιατί δεν παίρνουν αυτούς φαντάρους και να αφήσουν ήσυχο τον Σκαρμούτσο να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά;

Διαβάστε τις δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωινό μου" του MEGA από τον "μάγειρα πολυτελείας": 

«Έχω διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική. Όταν μένεις στο εξωτερικό για χρόνια, πρέπει να πας στρατό για έξι μήνες. Μέχρι να γίνεις 45 και το θέμα "ξεχαστεί". Εμένα κάποιος με "κάρφωσε" και παρουσιάζομαι αύριο. Έχω φάει φρίκη. Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να "τρέχει", γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα...», είπε ο γνωστός σεφ για το γεγονός ότι παρουσιάζεται στο Στρατό.

Δεν εντυπωσιάζει μόνο το θράσος του μάγειρα, αλλά και η «ψυχραιμία» των παρουσιαστών καθώς τον ακούν να μιλά για την Φυγοστρατία του.

Θέλαμε να ξέραμε που θα πήγαινε ο σκούφος του μάγειρα και τα μικρόφωνα του Mega αν μας άκουγαν να μιλάμε για ΙΣΟΤΗΤΑ και για τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, για Ελεύθερο Συνδικαλισμό των Φαντάρων. Αν τέλος άκουγαν κάποιον να εναντιώνεται στην σκλαβιά της υποχρεωτικής στράτευσης, στο Μισθοφορικό Στρατό, σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.

Συμπέρασμα: στον Αστικό Στρατό θέση έχουν μόνο τα παιδιά του κόσμου της εργασίας, για να πάνε να σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πλουσίων.
Οι Σκαρμούτσοι, οι πρωταγωνιστές της showbiz και οι γόνοι των πλουσίων έχουν άλλη δουλειά να κάνουν...


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου