Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στην αναφορά οι Χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά με την ανοχή των αξιωματικών

Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων  στο Στρατόπεδο Καλαμάτας
Θυμόμαστε όλοι την τιτάνια προσπάθεια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος του Α. Σαμαρά, των τοπικών βουλευτών της ΝΔ και της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, να ανοίξει ξανά το ΚΕΝ Καλαμάτας, που για λόγους οικονομίας είχε κλείσει ο πρώην ΥΕΘΑ Π. Μπεγλίτης.
Αφού λοιπόν εξυπηρετήθηκε η κομματικής τους πελατεία και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, που είδαν με χαρά να μεταφέρονται εκεί και οι λειτουργίες του ΚΕΝ Άρτας,   ήρθε η ώρα να εισπράξουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής συνοδοιπορίας ΝΔ και Χρυσής Αυγής, την οποία οι σύμβουλοι του Α. Σαμαρά ήθελαν να φτάσει στη συγκυβέρνηση.
Μάλιστα, φαίνεται ότι ορισμένοι ζήλεψαν τους τραμπουκισμούς της γιορτής μίσους στο Μελιγαλά και μετέφεραν τους ναζιστικούς χαιρετισμούς στην ίδια την Αναφορά, ανοικτά και δημόσια δηλαδή, απολαμβάνοιντας την ανοχή των στελεχών.

Αλήθεια, ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος τι έχει  να πει και να κάνει για όλα αυτά;
Πότε θα σταματήσει η Ανοχή και η Συγκάλυψη που απολαμβάνει η Ναζιστική εγκληματική οργάνωση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στα κρούσματα αυθαιρεσίας και αυταρχισμού στα ΚΕΝ έρχεται να προστεθεί και η περίπτωση του ΚΕΝ Καλαμάτας.

Καταγγελίες καταφτάνουν συνεχώς  από νεοσύλλεκτους φαντάρους στο ΚΕΝ Καλαμάτας , προκειμένου να αναδειχθούν οι καθημερινές αυθαιρεσίες των ανωτέρων, τα καψόνια, αλλά ακόμα και η περίεργη ανοχή σε ντόπιους οπαδούς της ναζιστικής Χρυσής Αυγής .

Συγκεκριμένο περιστατικό που κατήγγειλε συνάδελφος αποτελεί το εξής:

Μια μέρα μετά τα άγρια καψόνια που δέχθηκε, συνάδελφος βγήκε παραπονούμενος στην πρωινή αναφορά για το εν λόγω ζήτημα. Το αποτέλεσμα που εισέπραξε δεν ήταν άλλο από την ποινή της φυλάκισης! Στο παραπάνω συμβάν ο συνάδελφος βρήκε αλληλέγγυους τους συναδέλφους του, αρκετοί από τους οποίους απέναντι στον αυταρχισμό του διοικητή βγήκαν παραπονούμενοι για το άδικο της ποινής. Αυτό που ακολούθησε ήταν η ομαδική ποινή των φαντάρων και η συνέχεια στα καψόνια.

Μόνο τυχαίο γεγονός δε μπορεί να αποτελεί η μαρτυρία ότι στο ίδιο Κέντρο έχουν εκδηλωθεί επικίνδυνες και ανοικτά φασιστικές συμπεριφορές φαντάρων και η ξεκάθαρη ανοχή- συνενοχή των ανωτέρων τους.

Ενδεικτικά έχει αναφερθεί η δράση ομάδας χρυσαυγιτών φαντάρων, που χαιρετούσαν ναζιστικά κατά τη διάρκεια της αναφοράς. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των φαντάρων, όχι όμως και των ανώτερων τους, οι οποίοι μάλλον υποστήριζαν και καλόβλεπαν την ενέργεια, καθώς δεν έκαναν ή είπαν οτιδήποτε που να υποδεικνύει ότι διαφωνούσαν ή ενοχλήθηκαν από αυτήν.

Οργή προκαλεί η πληθώρα περιστατικών που δείχνουν ότι οι ΝΑΖΙ έχουν εισχωρήσει βαθιά στο στρατό και ιδίως η ανοχή που συναντούν από τα ανώτερα στελέχη και την ηγεσία του ΓΕΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου