Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι ναζί προκαλούν. Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα!

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής προκαλούν ευθέως τον λαό και ολόκληρη την κοινωνία. Καλούν για πρώτη φορά συγκέντρωση στον ιστορικό χώρο της πλατείας Συντάγματος το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοέμβρη.
2.5 μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Σε έναν χώρο ποτισμένο με ιστορία, αίμα και αγώνες για ελευθερία, πραγματική δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση, οι Ναζί θέλουν να τον βεβηλώσουν για να διεκδικήσουν την απελευθέρωση του Φύρερ τους Μιχαλολιάκου και των άλλων προφυλακισμένων νεοναζί.
Δεν θα το επιτρέψουμε.  Οι γιοι, οι κόρες και τα εγγόνια των αγωνιστών της αντίστασης, του 114, του Πολυτεχνείου και οι σημερινοί αγωνιστές θα είμαστε εκεί. Για να πεταχτούν οι Ναζί και οι ιδέες τους εκεί που πραγματικά ανήκουν: στα απόβλητα της ιστορίας.
Μόνο το εργατικό – λαϊκό – αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να σταματήσει το φασισμό.
Το έχει δείξει η ιστορία. Το δείχνει όμως και η στάση των όψιμα «αντιφασιστών» της συγκυβέρνησης. Που επιτρέπουν σε μια χαρακτηρισμένη – από πόρισμα αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου – εγκληματική οργάνωση να διαδηλώνει απέναντι από τη Βουλή, στην οποία ονειρεύεται να μπει με τανκς.
Ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί τα κόμματα και τους φορείς της Αριστεράς και του κινήματος, τις αντιφασιστικές επιτροπές και συλλογικότητες, κάθε πολίτη που θέλει να μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα, σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια στις 4μμ
Λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για εκείνη την μέρα παναττική συνέλευση αντιφασιστικών επιτροπών και συλλογικοτήτων που τελικά θα γίνει 1 βδομάδα μετά το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας(πρώην ΑΣΟΕΕ) στις 1μμ
Αθήνα 22 Νοέμβρη 2013
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλ. επικοινωνίας: 6976436302 – 210 3813928 – 210 3306286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου