Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

10ήμερη άσκηση του γερμανικού Στρατού για τον έλεγχο πλήθους (crowd control)


Αναφορά στον ιστοχώρο του γερμανικού στρατεύματος (http://www.bundeswehr.de/), από όπου πήραμε και τις φωτογραφίες με τη γερμανική Στρατονομία εν δράσει, ή εναλλακτικά αναπαραγωγή της είδησης (http://www.mmnews.de/index.php/politik/15462-bundeswehr-probt)! 

Πρόκειται για 10ημερη άσκηση καταστολής Πλήθους του γερμανικού στρατού που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και είχε ως σενάριο την εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» του αστικού κατεστημένου, πατάσσοντας την εκρηκτική κοινωνική αντίδραση που είχε μεταξελιχθεί σε κοινωνική εξέγερση. Μάλιστα, η επέμβαση αυτή προέβλει την αντιμετώπιση του σεναρίου αδυναμίας ή άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την «έκτακτη ανάγκη».   


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού και 700 οχήματα, μαζί με εναέρια μέσα. Σημειώνεται η χρήση ειδικών αερίων που προκαλούν περιορισμένη παράλυση ή αδυναμία. Μάλιστα, η άσκηση εκτελέστηκε σε μια μίνι-πόλη που έχει κατασκευαστεί κοντά στο Αμβούργο ώστε να εκπαιδεύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις κατά δυνάμεων που δίνουν μάχες μέσα σε πόλεις, αλλά και ενάντια σε κοινωνικές εξεγέρσεις.

Το όλο θέμα παρουσιάστηκε από αναλυτές με τη γνωστή οπτική της «εξάρτησης-υποτέλειας-γερμανικής κατοχής», αποκρύπτοντας ότι τα σενάρια αυτά αποτελούν επίσημα δόγματα άμυνας-ασφάλειας των εθνικών αστικών στρατών και των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ότι από την 1-1-2014 ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ αναλαμβάνει ακριβώς τέτοιου είδους επιχειρήσεις σε μια ακτίνα δράσης 6000 χλμ. από τις Βρυξέλες, ενώ αυτό είναι και το αντικείμενο της Συνόδου των ΥΕΘΑ των χωρών της Ε.Ε., το Δεκέμβριο, που θα καταλήξουν τοην Κοινή Πολιτική Άμυνας-Ασφάλειας της Ευρωπαικής Ένωσης.


Πλέον αποκαλύπτεται ότι οι ευρωπαικές αστικές τάξεις είναι αποφασισμένες να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τη δουλοποίηση της εργταικής τάξης στη Γηραιά Ήπειρο, αποδεχόμενες την είσοδο συμμαχικών τους στρατιωτικών-αστυνομικών δυνάμεων για να καταστείλλουν τον εσωτερικό εχθρό- εξεγερμένο εργαζόμενο λαό και από κοινού να επιβάλλουν τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα σε πλανητικό επίπεδο.


Απαιτείται η ανάταση του εργατικού κινήματος. Μονόδρομος η Ανατροπή της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής, της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και των Μνημονίων, η Διάλυση των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.



ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου