Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η απεργία πείνας νίκησε!







15.11.2013

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ
Ο HASAN BIBER ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Σήμερα 15/11/2013 έγινε η δίκη έκδοσης των HASAN BIBER και ERDOGAN CAKIR
Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο πολιτικός κρατούμενος  ΗASAN BIBER ο οποίος ήταν στην 53η μέρα της απεργίας πείνας του που πραγματοποίησε για μην έκδοση του στην Τουρκία.


Και για τον ERDOGAN CAKIR  ο οποίος επίσης βρισκόταν στην 53η μέρα της απεργίας πείνας του  καθώς κρίνεται ετοιμοθάνατος, σύμφωνα με την ιατρική κατάθεση , ο Άρειος Πάγος ανέβαλε την απόφαση της έκδοσης του στην ημερομηνία 22/11/2013 ημέρα Παρασκευή .

 Ο HASAN BIBER , ΑΗΜΕΤ DUZGUN YUKSEL , MEHMET YAYLA FADIK ADIYAMAN  έδωσαν τέλος στην απεργία πείνας μετά την γνωστοποίηση ότι έγιναν δεκτά τα αιτήματά τους.  Ο ERDOGAN CAKIR δέχτηκε την πρώτη νοσηλεία και περιμένει την απόφαση της έκδοσης του. Από την ελληνική δικαιοσύνη περιμένουμε να κινηθεί με υπευθυνότητα και να αποφασίσει την μην έκδοση του ERDOGAN CAKIR που βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.


Ως Επιτροπή αλληλεγγύης  εκ μέρους τους απεργούς πείνας και των οικογενειών τους θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους που μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα και καλούμε να συνεχίσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη για τον ERDOGAN CAKIR για να μην εκδοθεί στην Γαλλία.


 Η αλληλεγγύη είναι πιο δυνατή από τις διώξεις!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου