Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση-καταπέλτης της ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ για τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Αγ. Ανάργυροι - Καματερό: Με τακτικές «αυριανισμού»
προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκλωβίσει στη λογική του
«μικρότερου κακού»


Πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ αυτοί που υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ...



Με οδηγό τις πιο «ένδοξες» μέρες του «αυριανισμού» και την τακτική που επιδιώκει να εγκλωβίσει το λαό στη λογική του δήθεν «μικρότερου κακού», η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της ότι το κάλεσμα του ΚΚΕ στο λαό της περιοχής να καταδικάσει και τους δύο υποψήφιους στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, «έδωσε» το δήμο στην παράταξη του Ν. Σαράντη.
Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την πρακτική και καλεί το λαό της περιοχής να βγάλει και από αυτό το παράδειγμα συμπεράσματα για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ οι μόνιμοι συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ στα σωματεία και στην τοπική διοίκηση. Αυτοί που στο δήμο μας υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων στελέχη των δημοτικών αρχών που στήριξε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. 

Πάει πολύ να επιτίθενται στο ΚΚΕ αυτοί που έχουν πάρει θέση απέναντι από το λαό και καλλιεργούν αυταπάτες για «φιλολαϊκή» Ευρωπαϊκή Ένωση και «ανθρώπινο» καπιταλισμό. Αυτοί που λένε ότι δεν αμφισβητείται η θέση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και προωθούν τη νέα κοινωνική συμφωνία με το ΣΕΒ, δηλαδή την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων».
«Το ΚΚΕ» τονίζει, «δεν κάνει παζάρια και υπόγειες συμφωνίες. Δε λέει άλλα το Σάββατο και άλλα την Κυριακή. Δεν υποκρίνεται για να γίνει αρεστό. Για αυτό αποτελεί εγγύηση για τον εργάτη, τον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον νέο. Για αυτό είναι δεδομένο ότι θα είναι η πιο μαχητική αντιπολίτευση και στο νέο δημοτικό συμβούλιο απέναντι στην αντιλαϊκή διοίκηση Σαράντη και σε όλους τους εκφραστές του ευρωμονόδρομου.
Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων - Καματερού να βγάλει συμπεράσματα, και από το γεγονός αυτό, για το ρόλο και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.
Να πιστέψει στη δύναμη του, να συστρατευτεί με το ΚΚΕ».


3 σχόλια:

  1. Η ψηφος για αυτους που πιστευουν πραγματικα στην αλλαγη ταξης στην εξουσία δεν ειναι αφηρημένη. Εχει περιεχομενο κ μαλιστα ταξικο. Αρα οποιος με εγκαλεί να στηριξω το εναν η τον αλλο διχειριστη που συνδιαλεγεται με τα αφεντικα (βλ. ΣΕΒ-ΤΣΙΠΡΑ κλπ. κλπ) απο εμενα μονο τα α......α μου θα παρει. Κατα την αποψη μου καλα κανουν οι κκδες κ δεν δινουν τροφη στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Πολεμο πρεπει να ανοιξουμε κ εμείς με ολη αυτην τν σαπιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λουστείτε άλλη μία πενταετία σαπίλας στο δήμο. . ΖΩΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σηφης Μανταδακης~επωνυμος6 Ιουνίου 2014 στις 3:57 μ.μ.

      Τη σαπιλα την εχει σφιχταγκαλιασει ο συριζα κ στον δημο Αγ. Αναργυρων~Καματερου! Τα πασοκικα διλληματα αλλου! ΑΝΘΡΩΠΕ!!

      Διαγραφή