Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


*Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε τη παρακάτω ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα εργαζομένων στον "Καφεναί -Μυρσίνη"
Τους ευχαριστούμε

ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!
     
Η ψευτο-αριστερή εργοδοσία στον ΚΑΦΕΝΑΙ- ΜΥΡΣΙΝΗ μάταια συνεχίζει τις προσπάθειές της, ώστε να ποινικοποιήσει πλήρως τον δίκαιο αγώνα μας. Στις 16/6 πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο που αφορούσε στις ψευδείς και εκδικητικές μηνύσεις που είχε καταθέσει η εργοδοσία τον Αύγουστο του 2013 (εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο συνάδελφοι που είχαν περάσει τότε αυτόφωρο, είχαν αθωωθεί για την ίδια μήνυση). Στο δικαστήριο η εργοδοσία προσπάθησε να μας παρουσιάσει σαν εκβιαστές και τρομοκράτες, που το μόνο μέλημά μας είναι ο διασυρμός και το κλείσιμο της επιχείρησης. Παραβλέπουν μάλλον το γεγονός ότι κύριο αίτημά μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν και είναι να επιστρέψουμε στην εργασία μας, από την οποία εκδιωχθήκαμε εκδικητικά και καταχρηστικά. 

Η τακτική αυτή που έχει υιοθετήσει η «αριστερή» εργοδοσία του ΚΑΦΕΝΑΙ- ΜΥΡΣΙΝΗ, θυμίζει κατά πολύ αυτήν που ακολουθεί και η  ίδια η κυβέρνηση, απέναντι σε όλους όσους αποφασίζουν να αντισταθούν και να διεκδικούν τα όποια δικαιώματα έχουν απομείνει. Στο δικαστήριο αθωωθήκαμε, αφού κρίθηκε ότι δεν τίθεται θέμα συκοφαντικής δυσφήμησης.

Η εργοδοσία όμως, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, κατέθεσε στις 20/6 ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μας και ζητούσε με προσωρινή διαταγή την πλήρη φίμωσή μας (να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δημόσια προφορική ή έγγραφη δήλωση που να αναφέρεται στο πρόσωπο ή στην επιχείρηση) και την παύση  κάθε παράστασης διαμαρτυρίας και συνάθροισης έξω από το κατάστημα!!! Και πάλι όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό, αφού το αίτημα τους απορρίφθηκε!

Εμείς οι απολυμένοι- εργαζόμενοι του ΚΑΦΕΝΑΙ- ΜΥΡΣΙΝΗ θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας και καλούμε για ακόμη μία φορά την εργοδοσία να «καθίσει» στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που η ίδια έχει δημιουργήσει.

       Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, την νεολαία και τον λαό της Θεσσαλονίκης, να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, με την παρουσία τους στις κινητοποιήσεις και με όποιον τρόπο μπορούν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΟΝ ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ- ΜΥΡΣΙΝΗ’’
Kafenesworkersfight@blogspot.com



ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
O ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ 
ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ - ΟΥΤΕ ΜΕ ΜHΝYΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ !
ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ 
ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ - ΔΕΝ 
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  !
Παρασκευή 27/6 ώρα 21:00 προσυγκέντρωσηΤσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία
  Σάββατο 28/6 ώρα 21:00
προσυγκέντρωση Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, την νεολαία, τον λαό της Θες/νίκης να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα μας.  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΟΝ ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ- ΜΥΡΣΙΝΗ’’
Kafenesworkersfight@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου