Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ= ΜΑΦΙΑ...Βόμβα μεγατόνων για υποβρύχια Σκαραμαγκά! Η δικογραφία "βλέπει" ευθύνες Βενιζέλου - Παπακωνσταντινου


Βόμβα μεγατόνων για τα υποβρύχια και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μέσω Βουλής.


Λίγα 24ωρα πριν το κλείσιμο της Βουλής στις 4 Ιουνίου είχε φθάσει η δικογραφία για την υποθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Μόνο που όπως λένε οι νομικοί, είναι πλέον πολύ αργά. Όλα παραγράφηκαν!

Σύμφωνα με τους αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνιο Ελεθεριάνο και Πόπη Παπανδρέου, η δικογραφία «η οποία σχηματίσθηκε κατόπιν της από 20-12-2013 υποβολής εκ μέρους της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18-12-2013 Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μετά των συνημμένων εγγράφων, καθόσον από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.».

Το έγγραφο των αντιεισαγγελέων έχει ημερομηνία 18 Μαρτίου 2014, το διαβιβαστικό έγγραφο που έφτασε στη Βουλή, φέρει ημερομηνία 4 Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία θυροκολλήθηκε εκτάκτως το κλείσιμο της Βουλής.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα: Μήπως  γι΄ αυτό έκλεισε η Βουλή; 


diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου