Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πιο ναζί γίνεται; - Δείτε απίστευτες φωτογραφίες του Χρήστου Παππά, υπαρχηγού της ΧΑ


Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη δράση της Χρυσής Αυγής είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και προστέθηκαν στα υπάρχοντα ντοκουμέντα για τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης. 

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η “Εφημερίδα των Συντακτών” που -όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ – δίνει μια μικρή απάντηση στο επιχείρημα περί φωτογραφιών τριάντα χρόνων, που είχε επικαλεστεί, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Παππάς.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, παρουσιάζονται πολύ πρόσφατες φωτογραφίες του παλιού υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, στις οποίες εμφανίζεται εξίσου φανατικός ναζιστής με το παρελθόν.
Εκτός από το ότι ντύνεται με τη σβάστικα και φοράει ναζιστικό "φέσι", μαθαίνει και στα παιδιά του να χαιρετούν ναζιστικά.
Ακόμα και στις ευχετήριες κάρτες του ζεύγους Παππά, υπάρχει η σβάστικα και κάτω από αυτήν το εξής κείμενο:
“Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α.Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ”.
Όπως εξηγεί η "Εφημερίδα των Συντακτών", η χρονολογία 118 είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι φανατικοί ναζιστές, δηλαδή από την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ (1889).



thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου