Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-124 ΠΒΕ




Εθνικιστικά άσματα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να κρυφτεί η κοινωνική δυστυχία, η εκμετάλλευση και καταπίεση της νεολαίας που Υποχρεωτικά ντύνουν στα Χακί…

Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου, αλλά  και όλων των ακροδεξιών μαϊντανών στα τηλεπαράθυρα, έχει ταράξει τους ναύτες-σμηνίτες-στρατιώτες στην εθνική διαπαιδαγώγηση. 

Από το πρωί και μέχρι το βράδυ, το επίσημο εθνικιστικό άσμα «Μακεδονία Ξακουστή…» δονεί τους ουρανούς της Τρίπολης.

Βλέπεις, η κυβέρνηση που βούλιαξε με σχέδιο το 60% της νεολαίας στα τάρταρα της ανεργίας και άνοιξε ξανά τις πύλες της μετανάστευσης αποφάσισε να ανυψώσει το ηθικό μας. Να μας διδάξει ότι "είμαστε όλοι Έλληνες, η συνέχεια του μεγάλου στρατηλάτη κατακτητή, συγγνώμη εκπολιτιστή!", πρέπει να έχουμε «εθνική ενότητα» και να κάνουμε θυσίες ή και να θυσιαζόμαστε για τους «εθνικούς στόχους». Έτσι ονομάζουν την αστική ανάπτυξη των κερδών τους και τη λεηλασία των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.
Είναι ανάγκη λοιπόν, η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, που μας ντύνουν με μεταχειρισμένα και επικίνδυνα για την υγεία μας ρούχα και άρβυλα.

Που μας ντύνουν υποχρεωτικά στα χακί και μας υποβάλλουν στην έμμεση φορολόγηση των 4000 ευρώ, γιατί τόσο κοστίζει η θητεία.

Για να μας λιώνουν στην σκοπιά και στην αγγαρεία, να μας μετατρέπουν σε Υπηρέτες τους στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές τους Κατασκηνώσεις.

Καθαρίζοντας τις ακτές που θα πουλήσουν σύμφωνα με τα Μνημόνια και θα νοικιάσουν οι δήμαρχοι, που δεν κάνουν προσλήψεις αλλά βρήκαν εμάς τα κορόιδα που θα τους δουλέψουμε τσάμπα ως «Εθελοντές», όπως μας διέταξαν.

Εμείς, τα θύματα της πιο άγριας εργασιακής εκμετάλλευσης μετά τους μετανάστες, που μας βάζουν να κάνουμε πυρασφάλεια-πυρόσβεση, να ανοίγουμε τους χιονισμένους-πλημμυρισμένους δρόμους, καλύπτοντας τα κενά γιατρών και φαρμακοποιών στην παραμεθόριο.  

Τα ίδια θύματα, περιφερόμενοι καταναλωτές στα άχρηστα στρατόπεδα και κέντρα νεοσυλλέκτων, για να βολεύονται τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και να βουτούν τις ψήφους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή. 

Όχι φυσικά όλοι, γιατί τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, οι γόνοι των πλουσίων και οι ποταποί του style ξέρουν «να φτιάχνονται» από ένα καθεστώς πελατειακών σχέσεων και ακραίων κοινωνικών ανισοτήτων, που στις  Ένοπλες Δυνάμεις λαμβάνει την πιο χυδαία και αποκρουστική μορφή συναλλαγής.

Είναι ανάγκη λοιπόν να μας διδάξουν ποιος είναι ο εχθρός μας. Ενάντια σε ποιον θα στρέψουμε τα όπλα. Ποιον θα καταστείλουμε αντιμετωπίζοντας ως ασύμμετρη απειλή και εσωτερικό εχθρό.

Εχθρός μας λοιπόν, όπως μας βάζουν να τραγουδήσουμε είναι οι γειτονικοί λαοί, που τραβούν τα ίδια βάσανα εξαιτίας της ίδιας αστικής πολιτικής την οποία εφαρμόζουν οι δικές τους αστικές κυβερνήσεις, εξυπηρετώντας τα ίδια ταξικά-αστικά συμφέροντα.

Και εχθρός μας δεν είναι σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα Επιτελεία, οι ίδιοι, που μας εκμεταλλεύονται και μας καταπιέζουν.

Δεν είναι τα αστικά κόμματα εξουσίας και οι συνεργάτες τους οι ΝΑΖΙ.

Δεν είναι οι μιζαδόροι πολιτικοί –των οποίων παραγράφουν τα εγκλήματα-, δεν είναι οι τράπεζες που μας έχουν βουτήξει 250 δις ευρώ και τώρα μας βουτούν σπίτια, καταθέσεις, κόπους και ιδρώτα μιας ζωής.

Δεν είναι οι εργολάβοι, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές που απελευθερώνουν τις απολύσεις, εκμηδενίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις, ιδιωτικοποιούν και βουτούν σκουπίδια-βουνά-νησιά-ακτές-νερό-ΔΕΗ κλπ. κλπ., απαιτούν από εμάς να γίνουμε δούλοι.

Και για να μας πείσουν έχουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, της προπαγάνδας και της χειραγώγησης, έχουν τους δικαστές, έχουν τα ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ, έχουν τα φασιστικά τάγματα εφόδου και τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων.

Δεν είναι λοιπόν εχθρός μας το ΝΑΤΟ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ, που πνίγει στο αίμα τους λαούς παγκόσμια αρπάζοντας τον πλούτο τους, προκαλώντας εμφύλιο, απίστευτη δυστυχία και δυσβάστακτη-απάνθρωπη προσφυγιά, πριν αναλάβουν δράση η frontex και το Λιμενικό σε Έβρο και Αιγαίο, με τα γνωστά αποτελέσματα.


Αυτοί λοιπόν δεν είναι οι εχθροί μας;

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, όπως στην Τρίπολη, στον ρυθμό του Κωσταράκου και του Μανωλά, του Τουρνά και του Αποστολάκη:

«Μακεδονία Ξακουστή…»
Ή μήπως δεν πάμε όλοι μαζί…
Και το κοινωνό-ταξικό ρήγμα βαθαίνει και πρέπει να βαθύνει περισσότερο, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Συνάδελφοι Αντισταθείτε…. Πείτε όχι στον εθνικισμό, τον ρατσισμό, το φασισμό.
Να αμφισβητήσουμε το κράτος Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Πρέπει να αγωνιστούμε και να υπερασπιστούμε-διευρύνουμε τα δικαιώματα μας, Μέσα και 
Έξω από τον Στρατό.
Δε μας μένει άλλος δρόμος…
Μαζί με τον κόσμο της εργασίας.

Ενάντια σε όλους και σε όλα, που μας κλέβουν το Παρόν και το Μέλλον.
Για να τραγουδήσουμε άλλα τραγούδια, που μας πρέπει και μας κάνουν Υπερήφανους.

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
 


diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου