Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Π. Τσαρούχας: Δεν θα γίνω ο "μπροστινός" ενός διαφαινόμενου νέου ποδοσφαιρικού παρακράτους



Μόνο ένας με φιλότιμο

Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της «Κόντρας» την περασμένη Κυριακή για το φασιστικό πογκρόμ της Νέας Φιλαδέλφειας (δες εδώ), τελείωνε με το εξής υστερόγραφο: «Κάποιοι “επώνυμοι” ΑΕΚτζήδες, που ο Μελισσανίδης τους έβαλε ως ασπίδα για να “τρέξουν” τη νέα ΠΑΕ ΑΕΚ, ορισμένοι εκ των οποίων κουνάνε δημοκρατικά και αριστερά εύσημα, έχουν να μας πουν τίποτα;».


Την επομένη, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας έκανε την εξής δήλωση:«Επειτα από την προχθεσινή τραμπούκικη επίθεση "οργανωμένων οπαδών" της ΑΕΚ σε κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας οι οποίοι έκαναν το "λάθος" να διαφωνούν σε κάποια ζητήματα περί του νέου γηπέδου της ομάδας και μάλισταμε την συνδρομή των πραιτοριανών σωμάτων ασφαλείας, έχω να ανακοινώσω ότι η συμμετοχή μου στην "Κίνηση Φίλων της ΑΕΚ" που ανακοινώθηκε προ τριημέρου από την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ τίθεται υπό αίρεση. Περιμένω ακόμα την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψω να γίνω ο "μπροστινός" ενός διαφαινόμενου νέου ποδοσφαιρικού παρακράτους και καλώ και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της κίνησης να κάνουν το ίδιο, εάν όντως η διάθεσή τους είναι ανιδιοτελής. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι η ΑΕΚ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας» (οι εμφάσεις δικές μας).

Η δήλωση αυτή τιμά τον Π. Τσαρούχα και ταυτόχρονα αποτελεί κόλαφο για όλους τους υπόλοιπους, κανένας από τους οποίους δεν ψέλλισε λέξη. Τα ονόματα των μελών της «Ενωσης Φίλων ΑΕΚ», που ανακοίνωσε ο Μελισσανίδης είναι: Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάνου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης, Πασχάλης Τσαρούχας και Γιώργος Μητσικώστας.




Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου