Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Αναιρέσεις 2014: Η εκδήλωση του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος (Βίντεο)

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΙΑΡΕΣΕΩΝ 2014, με σημαντική προσέλευση συναγωνιστών, με καίριες παρεμβάσεις από του καλεσμένους ομιλητές και το κοινό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κρίσιμα ερωτήματα αναδείχτηκαν και κυρίως η απαίτηση ανάληψης πρωτοβουλιών.

Την εκδήλωση με θέμα «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ συντόνισε η Ναταλί Φύτρου, μέλος της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Στις τοποθετήσεις τους ο Δημοσθένης Παπαδάτος, από το rednotbook αναφέρθηκε σε σχετική ανάλυση του Ιδρύματος ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ για την σχέση ακροδεξιάς-κράτους-παρακράτους, η Αντωνία Λεγάκη από την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ περιέγραψε το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης που έχει ανάγκη ο σύγχρονος καπιταλισμός και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής στην καταστολή των κοινωνικών κινημάτων, ενώ ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας για την καταστολή του κοινωνικού εχθρού και την σχέση των ΝΑΖΙ με τις Δυνάμεις Καταστολής και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Παρεμβάσεις έγιναν από τον Νίκο Αργυρίου μέλος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και την Σοφία Αναστασιάδου από την Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη Ανάποδα» της Ν. Σμύρνης. 

Πηγή: pandiera.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου