Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Οι Εργαζόμενοι του Αττικού Νοσοκομείου αλληλέγγυοι στις καθαρίστριες


Το Σωματείο Εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου καταδικάζει την άγρια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Το μήνυμα της κυβέρνησης και της τρόικας είναι σαφές: «Νόμος, τάξη και σταθερότητα» για να συνεχίσουν την αντιδραστική τους πολιτική κατά των εργαζομένων και του λαού.


Γι’ αυτό προωθούν τις ομαδικές απολύσεις, όπως στη Χαλυβουργία, ετοιμάζουν δεκάδες χιλιάδες νέων διαθέσιμων-απολυμένων από το δημόσιο διαμέσου της «αξιολόγησης-λαιμητόμου», διαλύουν και ξεπουλάνε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ του νόμου Μητσοτάκη για την δήθεν αξιολόγηση, οι συνεχείς απεργίες, διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι δεν το βάζουν κάτω.
ΤΩΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

-Άμεση επαναπρόσληψη των καθαριστριών και όλων των απολυμένων-διαθέσιμων.
-Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
-Κάτω ο αντιδραστικός νόμος για την «αξιολόγηση».
-Δημόσια δωρεάν υγεία για τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι των τοκογλύφων δανειστών. Όχι στο δημοσιονομικό σφαγείο του ΔΝΤ και της ΕΕ.



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
με εντολή της Γενικής Συνέλευσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου