Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΝΑΖΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣΑπό το πρωί το συνταγματικό τόξο μαζί με την χ.α (Η κατα τα άλλα εγκληματική οργάνωση... για το σύστημα) τρομοκρατεί τις καθαρίστριες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το πρωί, ομάδες Χρυσαυγιτών περιφέρονται γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η καθιστική διαμαρτυρία μας, βρίζοντας και απειλώντας.


Μια μέρα μετά την επίθεση των δυνάμεων της κρατικής καταστολής και τους τραυματισμούς, εμφανίστηκαν και οι παρακρατικές ομάδες να μας τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σπίτια μας, φοβισμένες και ταπεινωμένες.
Πιστή στο ρόλο της η θρασύδειλη εγκληματική συμμορία εμφανίζεται σαν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες τρομοκρατώντας απολυμένες γυναίκες.
Ας γνωρίζουν οι καθοδηγητές τους πως οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους αλλά στις δουλειές τους.
Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση πως από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ακέραια τη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των διαμαρτυρόμενων καθαριστριών.
Καλούμε τέλος τους εργαζόμενους και ανέργους, τις νέες και τους νέους να πλαισιώσουν ακόμη πιο δυναμικά περιφρουρώντας το χώρο της διαμαρτυρίας.

Το Συντονιστικό των απολυμένων καθαριστριών 4-6-2104
radiofragmata-Στα αριστερά ειναι ο Δεβελέκος. Αρχηγος Νεολαίας ΧΑ και μπροστάρης στην επίθεση στο Πασαμοντάνα και στο Ρεσάλτο τα αυγά συνέχεια μαζεύουν κόσμο και μας απειλούν...ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΑΜΕΣΑ

Χρυσαυγίτες έχουν μαζευτεί στη γωνία και μας απειλούν....

 Χρειαζόμαστε κόσμο στο ΥΠΟΙΚ...έχουμε Χρυσαυγίτες στα πέριξ

Φραστικές απειλές απο ΧΑ που πλησίασαν στις καθαρίστριες

Οι καθαρίστριες ευχαριστούνε τη Ν. Σύριζα, ΕΑΑΚ, αναρχικούς και άλλους αλληλέγγυους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα...συνεχίζουμε και σήμερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου