Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μιχάλης Βασιλάκης: "Το φάντασμα του Τεμπονέρα θα στοιχειώνει για πάντα τον Μιχαλολιάκο και τους ομοίους του"



Ανιστόρητες και ανατριχιαστικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις στη Βουλή του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Γραμματέας του ΕΑΜ και σύντροφος του Νίκου Τεμπονέρα, Μιχάλης Βασιλάκης.

Ο κ. Βασιλάκης μιλώντας στην εκπομπή ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ στον ALPHA Πάτρας 94.4 και τον Γιώργο Καρβουνιάρη, είπε πως ανατρίχιασε όταν άκουσε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να μιλά για τη δολοφονία Τεμπονέρα, υπενθυμίζοντας ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που μιλούσε, δίπλα του, ως βουλευτής του κόμματός του, βρισκόταν ο «συνήγορος της δολοφονικής ομάδας» Μιχάλης Αρβανίτης.
Και πρόσθεσε ότι το φάντασμα του Νίκου Τεμπονέρα θα στοιχειώνει για πάντα τους ίδιους και τις μεθόδους τους, κατηγορώντας παράλληλα τη Ν.Δ., ότι έχει επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να της ασκεί ιδεολογική ηγεμονία.
Ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε και σε φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα στο διαδίκτυο δείχνοντας τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία, Γιάννη Καλαμπόκα, να βρίσκεται μαζί με στελέχη της Χ.Α. στο Βόλο.
Κατέληξε καλώντας τα μετριοπαθή στελέχη της Ν.Δ. αλλά και το ΠΑΣΟΚ να αποστασιοποιηθούν από το ναζιστικό μόρφωμα που ακόμα και σήμερα φαίνεται πως έχει υπόγειους διαύλους με την κυβέρνηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου