Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

BIG BROTHER στη Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΦ) ΚΙΛΚΙΣ‏: Παράνομες Κάμερες παντού και Σατράπης η σύζυγος διευθυντή, Ταξίαρχου



Η καταγγελία των συναδέλφων από τη ΛΑΦ Κιλκίς δεν αποκαλύπτει μόνο την εργασιακή εκμετάλλευση μας, αλλά και το κλίμα τρομοκρατίας που συχνά το συνοδεύει. Με την αυθαιρεσία να κυριαρχεί και να απογειώνεται από το διευθυντή της, που επιστρατεύει ως Επιστάτη των φαντάρων και την σύζυγο τους. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετατρέπουν τη ΛΑΦ σε κέντρο παρακολούθησης και ελέγχου κάθε στιγμής των φαντάρων, δίνοντας νέα διάσταση στον όρο διευθυντική αυθαιρεσία, εγκαθιστώντας παντού κάμερες.

Αλήθεια, ποιος αποφάσισε και ενέκρινε την σημαντική αυτή δαπάνη;


Που φαντάζει προκλητική όχι μόνο γιατί μας καταγράφει με όρους ολοκληρωτικού καθεστώτος, αλλά και γιατί παράλληλα ο Στρατός   μας δίνει μεταχειρισμένα είδη ένδυσης-υπόδησης υποστηρίζοντας ότι λεφτά δεν υπάρχουν και μας καταργεί τις καταστάσεις επιβίβασης, βάζοντας μας να πληρώνουν τα πανάκριβα εισιτήρια στις άδειες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

«Λες στις σειρούλες σου ότι είσαι απόσπαση στη ΛΑΦ του Κιλκίς και όλοι σε λένε βύσμα και νομίζουν ότι περνάς καλά. Ας έρθουν όμως εδώ με αυτόν τον διευθυντή και να δουν τη μαύρη ζωή που κάνουμε. Μπορεί εδώ να μην είναι στρατόπεδο αλλά είναι πολύ χειρότερα. Εδώ είναι σαν να έχεις έναν σατράπη πάνω από το κεφάλι σου, ένα πραγματικό αφεντικό κακού τύπου, που είσαι αναγκασμένος να υπηρετείς. Όχι να υπηρετείς την υπηρεσία. Να υπηρετείς αυτόν και τη γυναίκα του. Α ναι δε σας το είπαμε. Ο κύριος διευθυντής έχει και γυναίκα σατράπη. Μια απόστρατη που είναι όμως συνδιοικεί τη ΛΑΦ. Μη σας πούμε ότι αυτήν την φοβόμαστε πιο πολύ. Πρώτα αυτή αποφασίζει για όλα τα θέματα της ΛΑΦ μετά ο ταξίαρχος. Εκεί δουλεύουμε για αυτούς. Ο χώρος είναι για να κάνουν την ζωάρα τους και εμείς να είμαστε οι ορτινάτζες για ότι μπορείτε και δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Το χειρότερο απ’ όλα σας το κρατήσαμε για το τέλος. Στη ΛΑΦ Κιλκίς ποτέ δεν μπορείς να ησυχάσεις. Ο διευθυντής έχει εγκαταστήσει κάμερες σε όλους τους χώρους της ΛΑΦ και τις παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο. Έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα και μας βλέπει ότι και να κάνουμε από το σπίτι και αν δει κάτι που δεν του αρέσει η αυτός η γυναίκα του μας παίρνει τηλέφωνο και αρχίζει το κράξιμο και οι καμπάνες. Δεν πρόκειται για κάμερες ασφαλείας αλλά καθαρά για ρουφιανοκάμερες αφού μέχρι και έξω από τουαλέτες έχει για να μετράει το πόσες φορές αφοδεύουμε. Αν σας φαίνονται όλα αυτά κάπως τραβηγμένα κάντε μια βόλτα από τη ΛΑΦ του Κιλκίς και δείτε αν υπερβάλουμε ή ακριβολογούμε».

Μήπως μπορεί να μας πει ο ΑΓΕΣ Μανωλάς τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τις πρωτόγνωρες αυτές αυθαιρεσίες;

Μήπως να έστελναν τον Ταξίαρχο σπιτάκι του, μαζί με την γυναικούλα του;

Μήπως πρέπει να ξηλωθούν τώρα όλες οι κάμερες;  

Τα παραπάνω είναι εντελώς παράνομα, παραβιάζουν κατάφωρα τις κατ΄ επανάληψη νομολογίες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς κάμερες επιτρέπονται μόνο στις εισόδους-εξόδους των κτιρίων, στραμμένες προς τα έξω και συνοδεία ειδικών επιγραφών που αναφέρουν την ύπαρξη τους.

Απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η καταγραφή του προσωπικού, και κατά συνέπεια των συναδέλφων.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν παραπονούμενοι στο διοικητή και το Μέραρχο, απαιτώντας το σεβασμό των δικαιωμάτων τους και την εφαρμογή των νόμων.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους και έτοιμοι να τους προσφέρουμε υποστήριξη στο βαθμό που κινηθούν νομικά.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου