Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

H σημασία της στρατιωτικής εκπαίδευσης!



Εδώ και μέρες στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι γνωστή η κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό στρατό. Επιλέξαμε όμως να μη γίνουμε συμμέτοχοι στο άθλιο παιχνίδι διασποράς ειδήσεων που θα τρομοκρατούσαν την κοινωνία μας, θα αποπροσανατόλιζε από τα τραγικά αδιέξοδα που προκαλεί στις πλατιές λαϊκές μάζες η κυβερνητική πολιτική και που αντικειμενικά θα έριχνε νερό στο μύλο της κυβέρνησης που ξαφνικά παρουσιάζεται, διαμέσου των πολεμοκάπηλων δηλώσεων του γνωστού Αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου και του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη ως πρωταγωνιστής της νέας τυχοδιωκτικής αστικής εκστρατείας για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Μεσογείου.

Έχει σημασία όμως ο λαός μας να αρνηθεί τις προπαγανδιστικές εκκλήσεις «εθνικής ενότητας» όλων αυτών που του πίνουν το αίμα με τα χαράτσια, τους φόρους, τις περικοπές, τις απολύσεις, την ανεργία. Έχει σημασία να κατανοήσει ότι η ένταση του κοινωνικού πολέμου στο εσωτερικό της χώρας, που θέλει τον κόσμο της εργασίας καύσιμη ύλη για να καλυφθούν αστικά ελλείμματα-χρέη και για να προετοιμαστούν διαμέσου της επιβολής όρων κοινωνικού και εργασιακού Μεσαίωνα οι νέοι όροι αστικής ανάπτυξης και κερδοφορίας, βρίσκει την συνέχεια του στη μετατροπή του σε κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού.



Το θερμό επεισόδιο που στήνεται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη ΝΔ-Μπακογιάννη-ΛΑΟΣ-ΑΡΜΑ Πολιτών και ακροδεξιών συμμοριών, που συμμαχούν με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ έναντι της Τουρκίας που δολοφονεί τους Κούρδους και είναι ευαίσθητη για τους Παλαιστίνιους, μπορεί να εξελιχθεί σε δρόμο χωρίς επιστροφή για τους λαούς του Αιγαίου.

Όλοι συμφωνούν ότι σε περιβάλλον καπιταλιστικής κρίσης υπάρχει ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και στην περίπτωση των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου τα κέρδη είναι τεράστια. Εξάλλου, η έξοδος από τις καπιταλιστικές κρίσεις γίνονταν πάντα είτε με πόλεμο και καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων, είτε με την συντριβή της εργατικής τάξης.

Όμως πρέπει να έχουμε συνείδηση ότι η πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο, με την συγκέντρωση τέτοιου μεγέθους και τέτοιας ποιότητας καταστροφικών μέσων θα σημάνει Ολοκαύτωμα.

Αν για κάποιους αυτά είναι λόγια κάποιων αντιμιλιταριστών, ας δώσουμε το λόγο σε στρατιωτικούς και μάλιστα σε διοικητές μονάδων. Είναι καταπληκτική η ομολογία τους για την χρησιμότητα της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης.

Στο ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, ο Ταξίαρχος διοικητής, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος κάλεσε τους στρατιώτες που διοικεί να προσέχουν κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, λέγοντας τους τα εξής:

«Όσοι είστε κακά εκπαιδευμένοι θα σκοτωθείτε Αμέσως.

Όσοι είστε καλά εκπαιδευμένοι έχετε κάποιες πιθανότητες μήπως και επιβιώσετε λίγο περισσότερο!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας πάει από το σφαγείο της αντεργατικής πολιτικής και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΝΤ-Ε.Ε. , στη πολεμική σφαγή για τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Εμείς Απαντάμε:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου