Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παρά τις αντιξοότητες,ο φοιτητικό κίνημα συνεχίζει με την υπόλοιπη κοινωνία μέχρι τη νίκη!

Μετά από ένα μήνα μαζικών συνελεύσεων των φοιτητικών συλλόγων,φαίνεται πως τουλάχιστον σε αυτή τη φάση το φοιτητικό κίνημα καλείται να επαναπροσδιορίσει το περιεχόμενο και τις μορφές των κινητοποιήσεων,ώστε να βγει ακόμα πιο δυναμικά στο προσκήνιο στο άμεσο επόμενο διάστημα.
Η μείωση των καταλήψεων πανελλαδικά, προϊόν τρομοκράτησης των φοιτητών για χαμένες εξεταστικές και εξάμηνα,φίμωσης των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων,κατασυκοφάντησης των καταλήψεων σαν μέσο πάλης,ανάδειξης των "αγανακτισμένων" και δήθεν ακομμάτιστων φοιτητών από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης,θα αποτελέσει μονάχα μια αναδίπλωση του κινήματος.
Είναι βέβαιο ότι στο επόμενο διάστημα το φοιτητικό κίνημα θα συνεχίσει την πάλη για ανατροπή του νόμου-έκτρωμα, από κοινού με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, από κοινού με τους εργαζόμενους, από κοινού με την υπόλοιπη κοινωνία,μέχρι την ανατροπή ΠΑΣΟΚ(και λοιπών παρατρεχάμενων)-ΕΕ-ΔΝΤ,μέχρι την τελική νίκη!
Σαν επίλογο στην παρούσα ανάρτηση,παραθέτουμε το αποκαλυπτικό video για τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η στάση της διοίκησης της "κυβερνητικής φωνής" (ΕΡΤ): 





kokkinostupos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου