Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης...Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου νεοναζί
Αντιφασιστική Μέρα:
Σάββατο 13/9, 17:30,
Πέραμα,Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη

Αντιφασιστική Πορεία:
Πέμπτη 18/9, 18:00
Παναγή Τσαλδάρη, Κερατσίνι


Η κατάληψη Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα - Killah P, συμμετέχει και καλεί στις δράσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.

Καλούμε και συμμετέχουμε στον Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη, στη μνήμη του Killah P, δεν καλούμε όμως σε μνημόσυνο, αλλά σε Αντιφασιστική Δράση∙ ενάντια στη λαγνεία του θανάτου και της φυλετικής καθαρότητας, του μίσους και της ρατσιστικής βίας του νεοναζισμού και υπέρ της αυτονομίας, της ελευθερίας και της ζωής. Η δολοφονία έσπασε σιωπές και αμηχανίες και επιβεβαίωσε εκείνο το σύνθημα που λέει ότι “ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους 'άλλους' και μετά για όλους”.

Δρούμε και αγωνιζόμαστε: Ενάντια στο εκφασισμό του κράτους, το οποίο για να αντιμετωπίσει τους νεοναζί μετατοπίζεται προς την ακροδεξιά και ασκεί ολοκληρωτικές πολιτικές (διαπομπεύσεις οροθετικών γυναικών, διώξεις κινημάτων και χώρων ελευθερίας, στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές υψίστης ασφαλείας κ.α.).

Ενάντια στη νεοναζιστική σκόνη που εισβάλλει στις σαστισμένες συνειδήσεις και στις φοβισμένες καρδιές των ανθρώπων από τα τηλεοπτικά παράθυρα, τις επιτροπές των αγανακτισμένων κατοίκων στους δρόμους και στις γειτονιές μας, με έναν λόγο μισαλλόδοξο, αλλά και διπλό, διχαλωτό, σαν τη γλώσσα του φιδιού.


Δρούμε και αγωνιζόμαστε για τη Ζωή και την Ελευθερία ενάντια στον Θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου