Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής: Καταγγέλλει τη στάση της Ρ. Δούρου για διευκολύνσεις προς τη Χρυσή Αυγή




Τη στάση της Ρ. Δούρου, που προχώρησε σε παροχές και διευκολύνσεις προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση, καταγγέλλουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής,Γιάννης Μανουσογιαννάκης, Γιώργος Μαυρίκος, Αλεξάνδρα Μπαλού, Θανάσης Παφίλης και Γιάννης Πρωτούλης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων κ.ά.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το "θεαθήναι", όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.ά.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου