Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πορεία διαμαρτυρίας στην Ουκρανική πρεσβεία, Τετάρτη 10/9, 6.30μμ στο μετρό Πανόρμου



Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία

Στηρίζουμε την αντικυβερνητική – αντιφασιστική εξέγερση στη Νοτιοανατολική Ουκρανία, παλεύουμε για τη νίκη της. Στηρίζουμε το δικαίωμα των περιοχών αυτών στην αυτοδιάθεση. Νίκη στις αντιφασιστικές δυνάμεις της ΝΑ Ουκρανίας που παλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση του Κιέβου και στηρίζουν την κοινή πάλη της εργατικής τάξης της Ουκρανίας, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.


Καταδικάζουμε απερίφραστα την υποστηριζόμενη από τους Αμερικάνους και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές “αντιτρομοκρατική εκστρατεία” που διεξάγει το καθεστώς του Κιέβου.

Στεκόμαστε ενάντια στο καθεστώς του Κιέβου, απαιτούμε την απομόνωση του, στηρίζουμε την πάλη για την ανατροπή του και το τσάκισμα των ταγμάτων εφόδου του “Δεξιού Τομέα” και της φασιστοκρατούμενης “Εθνοφρουράς”.

Καταδικάζουμε την αμέριστη στήριξη που του προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αντιφασίστες και την Αριστερά της μάχης της Ουκρανίας. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας στους συντρόφους της οργάνωσης Borotba που βρίσκονται στο στόχαστρο του καθεστώτος του Κιέβου και παλεύουν ηρωικά και με κόστος για το συντονισμό και την οργάνωση του αντικυβερνητικού και αντιφασιστικού αγώνα.

Συγκέντρωση στο μετρό Πανόρμου, Τετάρτη 10/9, 6.30 μμ και

Πορεία στην Πρεσβεία της Ουκρανίας

https://www.facebook.com/pages/Solidarity-campaign-to-the-antifascist-struggle-in-Ukraine/799362816765041

πηγή : http://solidarityantifascistukraine.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου