Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σκέψεις Σαμαρά για Φράγκο ΥΕΘΑ - Μια "πολύ καλή επιλογή" για την ακροδεξιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Image











Η πιθανότητα να είναι ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος επόμενος ΥΕΘΑ χαρακτηριζόταν από πολλούς μεγάλη, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η μετακίνηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην θέση του Επιτρόπου. Πολύ γρήγορα αρκετοί έσπευσαν να αποδομήσουν αυτό το σενάριο. Αποδεικνύεται ότι μάλλον δεν ήταν “γρήγοροι” αλλά βιαστικοί.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Σαμαράς δεν έχει αποκλείσει καθόλου το ενδεχόμενο της επιλογής Φράγκου, στον οποίο σε ανύποπτο χρόνο είχε προτείνει θέση μόνιμου ΥΦΕΘΑ. Ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν είχε απαντήσει, η πρόταση έμεινε στον αέρα.


Ο πρώην ΑΓΕΣ-ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος έχει εξαιρετικά ακροδεξιά και εθνικιστικά προσόντα, τα οποία μάλιστα μπορεί να κάνει με εξαιρετική ικανότητα γαργάρα μπροστά στο ενδεχόμενο εξυπηρέτησης κάποιου συγκεκριμένου συμφέροντος.

Ο μέγας κωλοτούμπας Σαμαράς -ο σφοδρός εθνικιστής του χθες για το Μακεδονικό, όταν πούλαγε εθνικοφροσύνη- που τώρα σφυρίζει αδιάφορα, το εκτιμά ιδιαίτερα.
Επίσης ο Φράγκου Φραγκούλης δεν είναι μόνο μεγάλος Τουρκοφάγος -με τους οποίους συνεργάζεται μια χαρά στο ΝΑΤΟ, αλλά και υπερασπιστής των ΝΑΖΙ.
Θυμίζουμε την υπεράσπιση που είχε προσφέρει στο Ναυτοδικείο στους ακροδεξιούς άνδρες της ΜΥΚ όταν τραγούδησαν τα εμετικά συνθήματα σε Παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Μάλιστα, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τα παραταγμένα ναζιστικά Τάγματα Εφόδου=Λέσχες Εφέδρων-Μοίρες Εφέδρων Καταδρομών.
Βεβαίως όλοι αυτοί ξεχνούν.
Ξεχνούν τους μισθούς που καθυστερούσε να τους πληρώσει ο τότε ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκου όταν υπηρετούσαν στο Κόσοβο.
Ξεχνούν ότι ο ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκου έστειλε τους πρώτους Έλληνες Μισθοφόρους να μείνουν σε σκηνές μέσα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. 
Και φυσικά χεσμένοι από το φόβο τους να τους κάνουν σουρωτήρι οι οβίδες των Ταλιμπάν, έστειλαν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να τους σώσει!!!
Μετά, όταν γύρισαν, κυνηγούσαν κατά ναζιστικές ορδές τους μετανάστες και χειροκροτούσαν το Φραγκούλη Φράγκο.  
Επίσης ο τότε ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκου είχε κάνει αμέσως δεκτή την προσφορά των αμερικανικών μεταχειρισμένων τεθωρακισμένων ABRMAS, που ήταν γεμάτα ουράνιο.
Όταν διαμαρτυρήθηκε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ , οι γιατροί και οι επιστήμονες έβγαλε ανακοίνωση που έκανε "το άσπρο-μαύρο".
Η δεύτερη αποστολή ειδικών αξιωματικών που αξιολόγησε τα 1000 άρματα που αρχικά επέλεξε η επιτροπή που είχε στείλει ο Φραγκούλης Φράγκου δεν κράτησε ούτε τα μισά, καθώς ήταν σαπάκια και προέρχονταν από επιχειρήσεις στο Ιράκ!!
Πως μετά από όλα αυτά τα προσόντα να μην γίνεις ο εκλεκτός του Σαμαρά για το Υπουργείο Άμυνας;
Τέλος, ο αρεστός τους εθνικιστικούς κύκλους Φραγκούλης αλλά και στο αστικό σύστημα εξουσίας ήταν αυτός που το 2012 ετοίμαζε τον στρατό να καταπνίξει λαική εξέγερση στο ενδεχόμενο χρεωκοπίας και αδυναμίας των τραπεζών να δώσουν πίσω τις οικονομίες των καταθετών.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 693295547

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου