Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση στο ΠΑΜΕ

Η σημερινή επίθεση την κυβέρνησης ενάντια στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας αποτελεί ένα ακόμα δείγμα μιας φασίζουσας κυβέρνησης που δείχνει σημάδια πανικού μπροστά στις όλο και πιο μαχητικές λαϊκές αντιδράσεις στην δολοφονική πολιτική της.

Οι λαϊκές αντιδράσεις και οι αγώνες, οι απεργίες διαρκείας και οι καταλήψεις θα κλιμακωθούν.
Η ανάπτυξη του κινήματος με στόχο την ανατροπή της πολιτικής και της κυβέρνησης του μνημονίου, του κεφαλαίου και της ΕΕ, η ταξική ενότητα στο εργατικό κίνημα και η κοινή δράση των μαχόμενων δυνάμεων της Αριστεράς έχουν τεράστια δύναμη για να στείλουν τη συμμορία που μας κυβερνάει στα αζήτητα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ΓΑΔΑ και ενώνει τη φωνή της για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

6 σχόλια:

  1. Πως γινεται να αναρταται ανακοινωση/καταγγελια για επισοδεια σε κινητοποιηση, αλλα να μην υπαρχει πουθενα στον ΚΤ ουτε λεξη για την κινητιποιηση αυτη καθ'αυτη;

    Χαμάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση στο Χαμάλη31 Ιανουαρίου 2013 στις 12:24 π.μ.

      Δεν είναι τόσο δύσκολη η απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Γίνεται από τη στιγμή που ο Περισσός αντιλαμβάνεται επιλεκτικά τη λέξη "αλληλεγγύη".

      Όταν θα την αντιληφθεί με την κυριολεκτική σημασία της, όταν θα το αποδείξει και στην πράξη, τότε θα δικαιούνται τα μέλη/στελέχη/φίλοι του ΚΚΕ να αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν έχουν ισότιμη προβολή

      Ρώτα φίλους σου ή γνωστούς από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και πίστεψέ με, η απάντηση που θα λάβεις δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή που σου έδωσα


      Λ.Κ

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πως θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ο «Περισσός» την λέξη "αλληλεγγύη", απέναντι σε ένα πολιτικό μέτωπο, όπου όλο το προηγούμενο διάστημα βάλλει συνεχώς κατά του ( και πολλές φορές με άσεμνο τρόπο ), και περιμένει να «χυθεί αίμα», για εκφράσει την "αλληλεγγύη" του προς το ΚΚΕ???

      Διαγραφή
    3. Ο περισσός θα έπρεπε γενικώς να αντιλαμβάνεται τη λέξη αλληλεγγύη και να μην πέφτει από τα σύννεφα με αυτά που προηγήθηκαν.

      Στο τέλος πάντως του κειμένου αναφέρεται ότι στήριξαν τη κινητοποιήση που έγινε στη γαδά.

      Τελοσπάντων αφού κατέπεσαν οι κατηγορίες είναι θετικό. Αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ένα από δείγματα που δείχνουν το τι ετοιμάζουν για το άμεσο μέλλον.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Καταρχάς δεν είναι «ο Περισσός» είναι το ΚΚΕ ( κόμμα με όνομα και ιστορία 94 χρόνων ).

      Από ποιόν να αντιλήφθη αυτή την « αλληλεγγύη»??? Από αυτούς που έφυγαν το 89 ( καλός ή κακός, άλλο ζήτημα αυτό, ίσως και εγώ να αποχωρούσα τότε), είχαν ( και έχουν ορισμένοι) μια «προδοτικολογία» προς το ΚΚΕ, έφτιαξαν νέο πολιτικό φορέα κόντρα στο ΚΚΕ, και σήμερα χρησιμοποιούν στην ουσία τα ίδια « συνθήματα» του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, για να συμμαχήσει το ΚΚΕ μαζί τους??? Αυτοί όπου φτάνουν, σε ορισμένα ζητήματα, να γίνονται «φερέφωνα» τις αστικής προπαγάνδας, και όχι ώριμης πολικής και ιδεολογικής κριτικής? Αυτοί όπου φτάνουν στο σημείο να αναφέρονται σε ιστορικά γεγονότα, και να κατηγορούν το ΚΚΕ, για συνεργασία του με λούμπεν στοιχεία, όπου είχαν σχέση μέχρι και την αστυνομία? Μετά από αυτά δεν μιλάμε για « αλληλεγγύη» … « Για τα μάτια του κόσμου αλληλεγγύη» είναι αυτή … Εκεί που « φτύνεις», μετά « αλληλεγγύη»? Λίγο ντροπή πια …

      Διαγραφή