Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καταδικάζουμε τους τρομοκράτες της "Λέλας Καραγιάννη"







οι τρομοκράτες...













Κάτω τα ξερά σας από τη "Λέλα Καραγιάννη" - Οι συνειδήσεις καταστέλλονται μόνο με λοβοτομή




Η χρυσαυγήτικη αστυνομία του ενεκίτη συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλήσεις και την ξεδιάντροπη πίεση που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με λασπολογία, συλλήψεις αγωνιστών, ντου σε κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις και βίαια καταστολή στους αγώνες αλλά και στη ζοφερή καθημερινότητα, με φτώχεια, τρόμο, φασισμό, ανέχεια και ξεφτίλα.

Σήμερα το πρωί οι πραιτοριανοί προστάτες του κεφαλαίου, επιτέθηκαν με τσεκούρια και ελικόπτερα, σε μια από τις ιστορικότερες καταλήψεις της Αθήνας, τη "Λέλα Καραγιάννη".

Η πρακτόρικη στάση της εξουσίας σχετικά με την επικοινωνία της επίθεσης με τα καλάσνικοφ στα ΜΜΕ, συνοδεύεται σήμερα και με αποτελέσματα  Ένα ακόμα άνδρο της ανομίας έπεσε στα χέρια του νόμου και της τάξης. Η αστική δημοκρατία και πάλι νίκησε.
Ε λοιπόν δε μας φοβίζετε αλλά αντίθετα μας εξοργίζετε.

Είσαστε απαράδεκτοι αδίστακτοι και επικίνδυνοι για την πολιτική ομαλότητα και την ειρήνη στον τόπο μας. Προκαλείται απροκάλυπτα την κοινωνική αναταραχή και τη μισαλλοδοξία, προς όφελος των αφεντικών, του κεφαλαίου και των τραπεζών.
Σας έχουμε καταλάβει και δεν το ανεχόμαστε αυτό.


Αρκετά!


Δεν μας τρομάζετε.


Δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε ενάντια σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και οι υποστάσεις μας θα είναι πολιτικές μέχρι να πεθάνουμε και συνεχώς θα δημιουργούμε καινούριες πολιτικές υποστάσεις, νέες, μέχρι αυτός ο κόσμος να απελευθερωθεί από τους δεσμώτες του και να δημιουργήσει τον κόσμο της ισότητας, τον κόσμο της αλληλεγγύης, τον κόσμο της ειρήνης, της αυτονομίας, της ειλικρίνειας, της αρμονίας, της αξιοπρέπειας και όλων αυτών των θαυμάτων που μπορεί να δημιουργήσει ο Ελεύθερος Άνθρωπος.


Δεν θα κρυφτούμε στα καβούκια μας λοιπόν, αντιθέτως, θα δείξουμε πρόσωπο στην κοινωνία με πράξη, συνέπεια κι αγώνα. Με την αλληλεγγύη και τις αντιδομές, την αυτοδιαχείριση, την αυτοοργάνωση και τη δημιουργική αντίσταση. Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε, να τραγουδάμε, να χτίζουμε και να δημιουργούμε τον πολύχρωμο κι ελεύθερο αυριανό κόσμο.


Ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα.


Η φαντασία δεν καταστέλλεται, ούτε καν οι συνειδήσεις. Μόνο με λοβοτομή (κάθε τύπου).
Ότι και να μας ψεκάσετε, εμείς θα είμαστε κατσαρίδες.
Τα χαμόγελά μας θα σας εξαφανίσουν μαγικά!


Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε δραστηριότητες της εξτρεμιστικής - τρομοκρατικής γιάφκας ΛΚ 37 (σαν να λέμε ΜΚ1 ένα πράμα...) και να σοκαριστείτε με την εκπαίδευση των αυριανών τρομοκρατών. Εικόνες που μόνο με το παιδομάζωμα των κομμουνιστών του μεταπολέμου μπορούν να συγκριθούν:
























Και παρεμπιπτόντως αυτή ήταν η Λέλα Καραγιάννη:












Πηγή:ΑΝΟΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου