Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Οι χαφιέδες του Δένδια κοστίζουν δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως!





Μόλις πρόσφατα γράφαμε ότι «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ! ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ!» παρουσιάζοντας το νόμο «Ν.4058/12- αρ.25: Όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση κινδυνευόντων προσώπων, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ' υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος».

Σήμερα όμως η ειδησιογραφία μας επιφύλασσε μια νέα έκπληξη σχετικά με τα μυστικά κονδύλια της ΕΛ.ΑΣ. που αξιοποιούνται  «για την απόκτηση αξιόπιστων δικτύων πληροφοριών για τις συμμορίες των ληστών, των εμπόρων ναρκωτικών και των επίδοξων τρομοκρατών»!



Σύμφωνα με τους γενικούς κωδικούς, όπως παρουσιάζονται από το υπουργείο Οικονομικών και οι οποίοι αφορούν τα έξοδα όλων των κεντρικών υπηρεσιών των υπουργείων, η ΕΛ.ΑΣ ξοδεύει ακόμη και 2.000.000 ευρώ ετησίως για χαφιέδες...

Όπως αναφέρει «Ο Κόσμος του Επενδυτή», τα έξοδα ασφαλείας διαμορφώνονται περί τα 2.000.000 ευρώ ετησίως και αφορούν ζεστό χρήμα που χορηγείται σε επικεφαλής αξιωματικούς κεντρικών υπηρεσιών, με στόχο την αξιοποίησή τους στη δίωξη του εγκλήματος.


Και φυσικά για τη Δίωξη τoυ Εγκλήματος, πρωτίστως απαιτούνται από χημικά και δακρυγόνα μέχρι σύγχρονα συστήματα παρακολουθήσεων και άλλα υλικά υποδομής…. Έτσι Διώκεται ο Εγκληματίας Εχθρός Λαός!


Μεγάλα ποσά δαπανώνται όμως και σε «ειδικές αμοιβές», που αφορούν τα ποσά που χορηγούνται σε αστυνομικούς για εξαίρετες πράξεις τους στον τομέα της πάταξης της εγκληματικότητας και είναι περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως.


Φυσικά και πρέπει να τους επιβραβεύσουν:  τόσους αγωνιστές έστειλαν στο νοσοκομείο. Τόσα αντεργατικά μέτρα επέβαλαν.


Οι Μπάτσοι είναι των Αστών Φρουρά και Παράγουν έργο: Μνημόνιο 1ο-2ο-3ο ψηφίστηκαν και γίνονται πράξη, εκτελώντας καθημερινά συνανθρώπους μας, εξαφανίζοντας εργατικά δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες, χάρη στο δικό τους αγώνα για την επιβολή «του Νόμου και της Τάξης».


Τόσα κέρδισαν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι, οι βιομήχανοι του τομέα ενέργειας, οι καναλάρχες, οι τοκογλύφοι, Έλληνες και ξένοι.


Πώς να μην τιμήσεις τους πολιτικούς των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Πώς να μην αναδείξεις την ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση από τους μεγαλοδημοσιογράφους των ΣΚΑΙ-MEGA-ANTENNA-NET-ΕΘΝΟΥΣ-ΒΗΜΑΤΟΣ-ΝΕΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ κλπ.


Πώς να μην επιβραβεύσεις τη δράση των Ασφαλιτών, των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ;


Αλλοίμονο… Όπως λέει και ο αειθαλής διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος πολιτικός «Οι Μπάτσοι είναι το Κράτος»!


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου