Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ!




ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ!

Ν.4058/12- αρ.25Όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση κινδυνευόντων προσώπων, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ' υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Το 2013, που άρχισε με την επίδειξη στυγνής κρατικής τρομοκρατίας με πρόσχημα την αντιμετώπιση των αγωνιστών του αντιεξουσιαστικού χώρου που ανακατέλαβαν τους χώρους ελεύθερης κοινωνικής δράσης που είχε καταλάβει η ΕΛ.ΑΣ. ερημώνοντάς τους ξανά, με την εφαρμογή του Ιδιώνυμου της κουκούλας και την παρουσίαση των νέων όπλων με πλαστικές σφαίρες του στρατιωτικοποιημένου τμήματός της, δείχνει ότι θα αποτελέσει ορόσημο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Από τη μια μεριά η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει τα μέτρα του εργασιακού και κοινωνικού κανιβαλισμού, της άγριας φορομπηξίας και του ξεπουλήματος στο ιδιωτικό κεφάλαιο κάθε δημόσιου αγαθού που μπορεί να τους αποφέρει κέρδος.

Από την άλλη μεριά, μια κυβέρνηση που μπορεί να τάξει ελάχιστα στο πλαίσιο των

πελατειακών σχέσεων-ακόμη και οι προσλήψεις σε Αστυνομία και Στρατό πάγωσαν ή μειώθηκαν αποφασιστικά-, βρίσκεται να πιέζεται ασφυκτικά δημοσκοπικά από τη Χρυσή Αυγή, που δείχνει να φτιάχνει το δικό της πελατειακό δίκτυο. Δίπλα στα «τρόφιμα και αίμα μόνο για Έλληνες», στήνεται ένα πραγματικό εμπόριο Ασφάλειας και Άμυνας με συγκοινωνούντα δοχεία τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές-Τάγματα Εθνοφυλακής-Εταιρείες   SECURITY-Ιδιωτικούς Στρατούς που εξασφαλίζουν πλέον Μπράβους σε πλοία κατά της πειρατείας μέχρι Μισθοφόρους για κάθε εμπόλεμη ζώνη.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι παραπάνω επικίνδυνες εθνικιστικές και μιλιταριστικές ομαδοποιήσεις επιχειρούν να νομιμοποιήσουν στην κοινή γνώμη, τη μυστική δράση τους και τους ακραία αντιδραστικούς σκοπούς τους προβάλλοντας τον «εθελοντικό χαρακτήρα», την παρέμβασή τους σε καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης»-φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς-αποκρύπτοντας την κατασταλτική ατζέντα κατά του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου λαού!

Η ακροδεξιά κυβέρνηση της πιο άγριας ταξικής επίθεσης, ουσιαστικά επιλέγει να κάνει πράξη  τις νουθεσίες του γνωστού ακροδεξιού μαϊντανού, εκπροσώπου του παρηκμασμένου αλλά πάντα μισαλλόδοξου και πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21, αυτοπροβαλλόμενου συμβούλου του Α.Σαμαρά. Ο παραπάνω νόμος έχει γενικές και ειδικές στοχεύσεις.

Σε αυτή την κρίσιμη εποχή για το αστικό σύστημα εξουσίας, επιλέγεται όχι μόνο η ενεργός συμμετοχή των ΝΑΖΙ στην καθυπόταξη των κοινωνικών κινημάτων, αλλά και η ενσωμάτωση της φασιστικής ατζέντας και πρακτικής. Επιλέγουν δηλαδή να εφαρμόσουν την πολιτική της Χρυσής Αυγής διαποτίζοντας την κοινωνία στα πρότυπα του χαφιεδισμού, του εθνικισμού, του μιλιταρισμού, του άγριου ανταγωνισμού, του απάνθρωπου ατομισμού, για να κρατήσουν την εκλογική τους πελατεία και να επιβάλλουν τις άγριες ταξικές επιλογές τους:


«Το ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν»

 μετατρέπεται σε

«ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ»

Είναι μια κατάσταση που ο λαός μας ξαναέζησε στην Κατοχή με τους Ταγματασφαλίτες, τους Μπουραντάδες, τους Χίτες και τη Χωροφυλακή, που καθοδηγούσαν οι Γερμανικές Αρχές Κατοχής και στη συνέχεια οι Άγγλοι, ο βενιζελικός κόσμος και οι μεταξικοί-βασιλικοί. Όλους αυτούς που τιμά και το ανατριχιαστικό έργο τον οποίων προβάλλει η Χρυσή Αυγή!

Αυτή τη βάρβαρη πρακτική ακολουθούν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που εξασφαλίζουν το ψωμί τους δέρνοντας και βασανίζοντας τον κόσμο της εργασίας γιατί αγωνίζεται που χάνει το δικό του, το μαθητή και το φοιτητή που τα Μνημόνια των Ε.Ε.-ΔΝΤ-Τραπεζών και τοκογλύφων του στερούν τη μόρφωση, τον συνταξιούχο που χάνει την σύνταξη και μένει χωρίς φάρμακα.

Τώρα, που ο λαός μας ταχύτατα σπρώχνεται να κατέβει τα σκαλοπάτια της κοινωνικής κόλασης, δε θα τη γλιτώσουν ούτε και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Όμως ΕΚΑΜ και ΟΥΚ παραιτούνται από τη δούλεψη του κράτους-συλλογικού καπιταλιστή για να τεθούν στην υπηρεσία του κάθε καπιταλιστή: τα 400 ευρώ τη μέρα που υπόσχονται στο Μπράβο που θα βαράει σκοπιά στο πλοίο του εφοπλιστή στη Σομαλία απέχουν πολύ από το μισθό των 400 ευρώ το μήνα.

Αυτή την κανιβαλική τακτική ακολουθεί όμως και η Χρυσή Αυγή, διαποτίζοντας με μίσος και εθελοτυφλία τη δική της εκλογική πελατεία.

Τελικά, 23 χρόνια μετά την Πτώση του δήθεν σοσιαλισμού και στα Βαλκάνια, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός του πραγματικού, Αχαλίνωτου Καπιταλισμού, οικοδομεί επίσης στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα εις βάρος του λαού μας, που έχει μπει στο εργαστήριο των πιο άγριων αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών με πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο ενδιαφέρον, το Κράτος του Μπάτσου, το Κράτος του Χαφιέ, το Κράτος του φασίστα με το κουστούμι, με το μικρόφωνο των ΜΜΕ και τη λεπίδα του Χρυσαυγίτη.

Σε ποιους απευθύνεται ο παραπάνω νόμος της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποκαλύπτει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το παρακάτω κείμενο, που αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι τις ίδιες ακροδεξιές μεθόδους χρησιμοποιεί Σαμαράς-Δένδιας, Βενιζέλος-Κουβέλης, Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης.

Καμουφλαρισμένη Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Β. Έβρου «ΑΚΡΙΤΕΣ». Χρησιμοποιώντας τα φασιστικά ψεύδη, προβάλλοντας την ελεεινή ατζέντα των ναζιστών, προτείνει την χρησιμοποίηση των Εθνοφυλάκων του Έβρου σε αποστολές ασφαλείας συνόρων με μισθό, εθελοντικά, ώστε οι λιγοστές θέσεις να εξασφαλίζεται ότι θα καλυφθούν από τους δικούς μας πιστούς, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδεολογική-πολιτική τους ταύτιση, αλλά και η οικονομική τους ανταμοιβή-εκλογική εξάρτηση!

Μάλιστα, θέτει ζήτημα η Εθνοφυλακή να αναλάβει ως κύρια αποστολή, την φύλαξη των συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Ο αγώνας ενάντια στην κυβέρνηση και τα μνημόνια, την Ε.Ε. και τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, είναι όρος επιβίωσης για την εργατική τάξη.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου