Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αστικοί Φόβοι Κοινωνικών Εκρήξεων λόγω Κατάρρευσης του ΕΥΡΩ! Βρετανικές πρεσβείες έτοιμες για κατάρρευση του ευρώ!!!


Το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης φαντάζει δυσοίωνο και του ΕΥΡΩ ακόμη χειρότερο. Η πολύχρονη προσπάθεια που πέρασε πάνω από τους λαούς με ακραία προπαγάνδα και στυγνή αστυνομική βία, τινάζεται στον αέρα από την τεράστια καπιταλιστική κρίση.
 Όσο και αν τα αστικά επιτελεία επιχείρησαν και επιχειρούν να φορτώσουν ανείπωτα βάρη στον κόσμο της εργασίας για να καλύψουν τα ελλείμματα τους και να χαράξουν την νέα πορεία της αστικής κερδοφορίας οικοδομώντας εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, αποκαλύπτεται ότι η κρίση τους ξεπερνά.
 
 

Πλέον το ΕΥΡΩ, αλλά και η ίδια η Ε.Ε. αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ενώ οι λαοί βρίσκονται ανάμεσα στην Σκύλλα των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, αλλά και τη Χάρυβδη των εισοδηματιών που προσδοκούν εκτίναξη των κερδών τους από την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα που θα συνοδευτεί με υποτίμηση του, άρα υπερδιπλασιασμό των κεφαλαίων τους που είναι σε ευρώ και βρίσκονται φυλαγμένα στις Ελβετικές τράπεζες.
 Η καινούργια επιχείρηση των αστικών κατεστημένων, με την Ολοκληρωτική Θωράκιση της Ε.Ε., την αντιδραστική Πολιτική Ενοποίηση της και την πιθανή έξοδο χωρών από το Ευρώ, ασφαλώς θα απαιτήσει νεά επεισόδια στο σήριαλ της αντεργατικής επίθεσης. Οδηγώντας όμως με μαθηματική ακρίβεια σε Εξέγερση τους λαούς που απειλούνται με γενικευμένη απώλεια των μισθών, των θέσεων εργασίας, των συντάξεων, των εργατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών, βυθίζοντας μας στην κόλαση της ανεργίας, της φτώχειας και της περιθωριοποίησης. Χαρακτηριστική εικόνα αποτελούν τα πεινασμένα παιδάκια που λιποθυμούν στις αυλές των σχολείων, τα συσσίτια που γενικεύονται και οι χιλιάδες οικογένειες με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα.   
Οι κοινωνικές εξεγέρσεις αυτές προκαλούν την αγωνία και το φόβο, ωθώντας τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σε λήψη μέτρων. Το δημοσίευμα της Ντέϊλι Τέλεγκραφ είναι αποκαλυπτικό. Οι βρετανικές πρεσβείες στις χώρες-μέλη της ευρωζώνης έχουν λάβει εντολές να καταρτίσουν σχέδια δράσης για την περίπτωση κατάρρευσης του ευρώ. Οι εντολές έχουν δοθεί από το Φόρεϊν Όφις. Σύμφωνα με την Ντέιλι Τέλεγκραφ, οι κατά τόπους πρεσβείες καλούνται να έχουν έτοιμο σχέδιο παροχής βοήθειας στους Βρετανούς υπηκόους σε περίπτωση κατάρρευσης του τοπικού τραπεζικού συστήματος ή ακόμα και σε περίπτωση κοινωνικής έκρηξης και βίαιων επεισοδίων. Μέσα στην εβδομάδα ανώτερο στέλεχος της εποπτικής αρχής του Σίτι του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι η ήδη και οι βρετανικές τράπεζες έχουν αρχίσει να καταρτίζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για τον κίνδυνο μη-συντεταγμένης διάσπασης της ευρωζώνης.
Φυσικά στους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς της Βρετανίας, εντάσσεται και η Ελλάδα. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα «Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να παράσχει "κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές"!
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται "αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές"!
Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπο αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και "ειδικές επιχειρήσεις" τύπου Λιβύης για να επιστρέψουν ασφαλείς στην χώρα οι Βρετανοί πολίτες. Η εφημερίδα Telegraph επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πριν λίγο στην εφημερίδα πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου. Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ(!) αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα»!
Απαιτείται τώρα ο Λαϊκός Ξεσηκωμός.
Να διώξουμε τη Χούντα του Παπαδήμου, των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ, των τραπεζιτών, εργολάβων, εφοπλιστών, καναλαρχών.
Να βγούμε τώρα από Ε.Ε.-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ.
Όλοι στη μεγάλη Πανεργατική Απεργία της 1ης Δεκέμβρη που πρέπει να είναι μέρα Αντίστασης, Ανατροπής και Νίκης για τον κόσμο της εργασίας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου