Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έξι διμοιρίες ΜΑΤ φύλαγαν τον Ακροδεξιό Μπουμπούκο


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση διαμαρτυρίας οργής και καταδίκης του Πολιτικού και Οικονομικού Πραξικοπήματος που οδήγησε στην αισχρή Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με επικεφαλής έναν Υπάλληλο Τραπεζών, τον Λουκά Παπαδήμο που έχει συνδέσει το όνομα του με την περίοδο της εκσυγχρονιστικής, διαφθαρμένης, διαπλεκόμενης με εργολάβους-τραπεζίτες-καναλάρχες-βιομήχανους όπλων - εφοπλιστές, διακυβέρνησης του Κ.Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ. Τον Λουκά Παπαδήμο υπάλληλο της Goldman Sachs.


Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που κάλεσε η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση Παπάγου Χολαργού συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, με την συμπαράσταση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, των Επιτροπών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αγωνιστών από τις γειτονικές Λαϊκές Συνελεύσεις καταγγέλλοντας τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό που έγραψε στα παλιά του παπούτσια την λαϊκή ετυμηγορία και έφερε στην κυβέρνηση τον Ακροδεξιό αχταρμά του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Κόμμα που συστεγάζονται φασίστες, νεοναζιστές εγκληματίες, χουντικοί, βασιλικοί, χαφιέδες της ΕΥΠ, πλασιέ πολεμικών βιομηχανιών, ακραίοι εθνικιστές και ρατσιστές. Όλοι αυτοί που συνευρίσκονται και ξεπλένονται πολιτικά στα κανάλια των Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα, Αλαφούζου, Κυριακού και λοιπών εφοπλιστών για να μας επιβάλλουν με τους τρομοκράτες μεγαλοδημοσιογράφους εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, τα ατελείωτα χαράτσια και το φορομπηχτικό κανιβαλισμό. Είναι ενδεικτικό ότι θέμα της ομιλίας ήταν: "Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΛΑ.Ο.Σ", όπου για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι «πατρίδα» του ακροδεξιού αχταρμά του Καρατζαφέρη είναι ο κόσμος του πλούτου και έγνοια του η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών και τοκογλύφων!



Ήμασταν εκεί για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, το ακροδεξιό κόμμα που στήριξε πάντα τις πιο ακραίες ταξικές επιλογές του κεφαλαίου, επικρότησε την στυγνή αστυνομική βία εναντίον διαδηλωτών εργατών και φοιτητών, υποστήριξε πολιτικά κάθε δολοφονική επίθεση εναντίον μεταναστών και αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων από την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δρόμοι γύρω από το Δημαρχείο Χολαργού όπου διεξήχθη η ομιλία των Μπουμπούκου-Καραθάνο-Αιβαλιώτη είχαν γεμίσει από εμετικά τρικάκια της Χρυσής Αυγής. Τρικάκια που με δόλιο και υποκριτικό τρόπο κατάγγελλαν το Μνημόνιο, που οι βουλευτές του νεοφύρερ Καρατζαφέρη έχουν κατ' επανάληψη ψηφίσει.

ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ-Ε.Ε.-ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου