Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Απειλές Παπουτσή εν όψει των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Κλίμα τρομοκρατίας επιχειρεί να επιβάλλει ο Χ. Παπουτσής. Μετά την επίθεση εναντίον μεταναστών από ΜΑΤατζήδες στο χώρο της Νομικής και εντός ασύλου, απειλεί εμμέσως πλην σαφώς εν όψει των εκδηλώσεων για την επέτειο από την εξέγερση του πολυτεχνείου πως θα υπάρξει άγρια καταστολή. Το πρόσχημα προφανές. Η "πιθανή αδυναμία" περιφρούρησης των εκδηλώσεων. Λογαριάζει και αυτός και ο αστικός πολυκομματικός  συφερτός "χωρίς τον ξενοδόχο". 

Οι φετινές εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου είναι ανάγκη να περιφρουρηθούν - και θα περιφρουρηθούν - από τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας. Να περιφρουρηθούν από τους προβοκάτορες του κεφαλαίου και της τρόικα που επιχειρούν να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε αποίκους μιας άγρια εκμεταλλευόμενης μπανανίας των πολυεθνικών και του εγχώριου κεφαλαίου. Να περιφρουρηθούν από τους συνήθεις πια προβοκάτορες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ. Να περιφρουρηθούν από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες τους. 

Το άσυλο είναι κατάκτηση και δεν καταργείται με νόμους και προεδρικά διατάγματα! 

kokkinostupos

ακολουθεί δημοσίευμα από το http://www.ethnos.gr

"Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους", δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, μετά τη συνάντηση που είχε με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της Αθήνας.


"Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου", πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής.

σημειώνεται ότι από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών συμμετείχαν ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σίμος Σιμόπουλος, η αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Τόνια Μωροπούλου, ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου, Γρηγόρης Τσάλτας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γεώργιος Οικονόμου και ο πρύτανης του Γεωπονικού, Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου