Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Πραγματικά εκπλήσσει η σφοδρότητα της επίθεσης που δέχτηκε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κυρίως η νεολαία από το  δήθεν αντιμνημονιακό πολιτικό κόμμα του «πατριωτικού χώρου», το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
Ακολουθώντας την πρακτική των φασιστικών δολοφονικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής που στο τελευταίο τεύχος της κατάπτυστης πατσαβούρας ΣΤΟΧΟΣ εγκαλούσε τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο γιατί «Με τους γενίτσαρους του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ άνοιξε διάλογο ο Αβραμόπουλος - Τους καθησύχασε για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας», βγάζει ανακοίνωση με τίτλο: «Η στρατιωτική θητεία δεν προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις»!

Στην οποία διαβάζουμε τη δήλωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος:  «Την ώρα που η Χώρα περνά την πιο κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας της, είναι ανησυχητικό ότι, η Κυβέρνηση δεν ασχολείται με τα εθνικά θέματα, και την εθνική άμυνα. Ο αρμόδιος Υπουργός αναλώνεται σε τακτικές δημοσίων σχέσεων φτάνοντας στο σημείο να ανοίγει διάλογο στο διαδίκτυο περί στρατιωτικής θητείας, με ανώνυμες ομάδες! Έτσι, ενώ τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων έχουν επισημάνει τα προβλήματα στελέχωσης και λόγω της μειωμένης στρατιωτικής θητείας, ο κ. Υπουργός προτιμά να αερολογεί αναλογιζόμενος το πολιτικό κόστος, συνεχίζοντας μια λογική που οδήγησε την χώρα στην σημερινή κατάσταση. Η σταδιακή μείωση της στρατιωτικής θητείας σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη με τα εθνικά θέματα σε έξαρση ήταν ότι, χειρότερο που μπορούσαν να κάνουν σε βάρος της Χώρας. Η λύση των ΕΠΟΠ φάνηκε να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση ως προς την Νατοϊκές απαιτήσεις και τη συμμετοχή μας, σε διεθνείς αποστολές. Για εμάς, οι αποστολές αυτές είναι δευτερευούσης σημασίας. Τώρα, προέχει η Εθνική Άμυνα αφού, η γειτονιά μας ολόκληρη η ανατολική Μεσόγειος μοιάζει καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί. Η επάνδρωση - στελέχωση των μονάδων πρέπει να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη. Η αύξηση της θητείας είναι αναγκαία γιατί, θα δώσει τη δυνατότητα της επάνδρωσης των μονάδων, της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και της δημιουργίας βάθους με εκπαιδευμένο προσωπικό. Η προσφορά στην Πατρίδα είναι απαραίτητη σήμερα περισσότερο από κάθε φορά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η ασφάλεια της Χώρας δεν προσφέρονται για δημόσιες σχέσεις του κάθε περαστικού υπουργού. Κάποια στιγμή πρέπει, να γίνουμε υπεύθυνοι Έλληνες, υπεύθυνοι πατριώτες. Και αυτή η στιγμή είναι Τώρα».
Επειδή τελευταία όλο και περισσότεροι θυμούνται να κάνουν μαθήματα εθνοκαπηλείας και μισαλλοδοξίας, δε μπορούμε να μην εντοπίσουμε τα εξής:
Καταρχήν, δε δεχόμαστε υποδείξεις από τυχάρπαστα πολιτικά προϊόντα του αστικού συστήματος εξουσίας που σε κάθε εκλογική περίοδο εμφανίζονται και με άλλη κομματική φανέλα: άλλοτε ως ΔΗΚΚΙ, άλλοτε ΠΑΣΟΚ, άλλοτε ως ανεξάρτητα πολιτικά υπόλοιπα που κρατούν στο προσκήνιο τα στημένα γκάλοπ των εκδοτών με ποσοστά της τάξης του (0) κόμμα τόσο.
Δεύτερον, γυρνούμε την πλάτη στους αστούς πολιτικούς που ψήφισαν και υπερασπίστηκαν το θεσμό του Μισθοφόρου Στρατιώτη (να θυμίσουμε την ψήφιση του θεσμού των ΕΠ.ΟΠ. από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ) που με το οικονομικό δέλεαρ επιστράτευε νέους από τα πιο εξαθλιωμένα στρώματα της κοινωνίας ως πραιτοριανούς του συστήματος. 
Τρίτον, πάντα ζητούν θυσίες από τη λαϊκή οικογένεια που υποφέρει και απαιτούν αύξηση της θητείας -του χρόνου δωρεάν εργασιακής εκμετάλλευσης και πολεμικής προετοιμασίας της νεολαίας- ενώ η γιάφκα των κηφήνων της βουλής, τα πολιτικά πουλέν του κόσμου του πλούτου και των παραδοσιακών οικογενειών απέφυγαν με κάθε μέσο την στρατιωτική θητεία. Μετατρέποντας τις κομματικές νεολαίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε γραφεία εξυπηρετήσεως κομματικών βυσμάτων.     
Τέταρτον, οι εθνικιστές αποδεικνύουν για μια κόμη φορά το πόσο υποκριτές είναι αφού στο όνομα των «εθνικών κινδύνων» ουσιαστικά επιθυμούν τη διατήρηση του άθλιου συστήματος πελατειακών σχέσεων για να εξυπηρετήσουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα για να πάρουν καμιά ψήφο και πουλούν εκδούλευση στους ανώτερους αξιωματικούς που ο απίστευτα μεγάλος αριθμός τους δικαιολογείται εξαιτίας των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων.
Πέμπτον, δαιμονοποιούν τη μείωση της θητείας. Ο Δημαράς καμουφλάρει και την προσωπική του συμβολή στην εξαπάτηση του λαού μας. Η απόφαση για μείωση της θητείας συνοδεύονταν από τη μείωση των άχρηστων στρατοπέδων, την εγκατάσταση καμερών για τη φύλαξη των μονάδων, την πρόσληψη προσωπικού για την ανάληψη της συντήρησης των μονάδων. Αυτά ποτέ δεν έγιναν και φυσικά για τα ψέματα που για μια ακόμη φορά είπαν οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δε φταίει η κρίση. 
Τέλος, αποκαλύπτεται η πραγματική ουσία του λεγόμενου «πατριωτικού» χώρου, των διαφόρων επαγγελματιών της πολιτικής που πουλάνε εθνικισμό ενώ εμείς τους πληρώνουμε την λειτουργία των άθλιων κομμάτων τους. Η φιλολαϊκή τους φρασεολογία αποκρύπτει την πραγματική πρόσδεση τους στα πιο επιθετικά σχέδια του αστικού κατεστημένου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, που απαιτεί την συμμετοχή σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε., αύξηση των εξοπλισμών και διεύρυνση των στρατιωτικών δυνάμεων, υπολογίζοντας σε μια δεξαμενή 100.000 καλά εκπαιδευμένων εφέδρων!
Η τοποθέτηση αυτή του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών αποτελεί μια αισχρή επίθεση στα δικαιώματα της νεολαίας. Η σημερινή αντιμνημονιακή τους φιλολογία δε μπορεί να κρύψει ότι τόσα χρόνια στήριξαν όλες τις αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές του κεφαλαίου, στήριξαν και στηρίζουν την πρόσδεση σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ήταν κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, οδήγησαν τον κόσμο της εργασίας στην Πτώχευση και εξαθλίωση.
Για μια ακόμη φορά οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και οι εθνικιστές του Πανελληνίου Άρματος Χωρίς Πολίτες αποδεικνύουν ότι αποτελούν κομμάτι του συστήματος.     
Στη μομφή τους περί «γενίτσαρων» και «ανώνυμων ομάδων» έχουμε να πούμε ότι αφενός οι φασιστικές ορδές αποδεικνύουν ότι είναι ανιστόρητα εγκληματικά στοιχεία, αφετέρου ότι μπορεί ο Δημαράς και το άδειο από πολίτες Άρμα του να προσποιείται ότι δε μας ξέρει, κάτι που μας αφήνει παντελώς αδιάφορους, αφού η αγωνία μας είναι να μας γνωρίσουν οι φαντάροι και οι οικογένειες τους. Με δεκάδες χιλιάδες από αυτούς, 20 χρόνια τώρα, μοιραζόμαστε σκοπιά και αγγαρεία στην παραμεθόριο, δίνουμε κοινές μάχες καθημερινά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου - Πολίτη με στολή. Πρωταγωνιστήσαμε και θα ξαναμπούμε ξανά μπροστά ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και στην συμμετοχή του ελληνικού στρατού. Αρνηθήκαμε να γίνει ο στρατός Απεργοσπάστης του αγώνα των εργαζόμενων στους ΟΤΑ, να αναλάβει ρόλο Καταστολής της Εξέγερσης του Δεκέμβρη το 2008.
Είμαστε σάρκα από την σάρκα του κόσμου της εργασίας και σε αυτόν Λογοδοτούμε.
Τους εθνικιστές πολιτικάντηδες τους περιφρονούμε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ    
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου