Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΕΒ καταγγέλει το ΚΚΕ

Εντυπωσιακή είναι η επίθεση του ΣΕΒ στο ΚΚΕ με ανακοίνωση του πρώτου με αφορμή τον αποκλεισμό του κτηρίου της ΓΣΕΒΕΕ όπου θα διεξαγόταν σήμερα ο διάλογος των "κοινωνικών εταίρων". Μάλιστα η ανακοίνωση του ΣΕΒ φθάνει στο σημείο να υπονοεί πως νοιάζεται περισσότερο για τα συμφέροντα των δυνάμεων της εργασίας ο ΣΕΒ από το ΚΚΕ.  Φυσικά ο ΣΕΒ δεν στοχεύει στο ΚΚΕ (ή μόνο σε αυτό) αλλά σε οποιονδήποτε εργαζόμενο ή συλλογικότητα ή συνδικάτο απορρίπτει το στημένο κοινωνικό διάλογο και την ταξική συνεργασία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΒ:



«Η αλλεργία που καταφανώς προκαλεί στο ΚΚΕ ο κοινωνικός διάλογος –όπως και κάθε μορφή διαλόγου– αποκαλύπτει την εμμονή του σε σταλινικές μεθόδους και τακτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους να κρίνουν, πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα τα κόμματα της ευρύτερης δημοκρατικής Αριστεράς, να καταδικάσουν απερίφραστα το ΚΚΕ και τις πρακτικές που θέλουν να …ΠΑΜΕ δια της βίας πίσω σε εποχές που έχουν οριστικά παρέλθει».

kokkinostupos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου