Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Για την εισβολή των μπάτσων στην ΑΣΟΕΕ: Βρείτε τις διαφορές


Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη "Βίλα Αμαλία" και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα «σκουπόξυλα». Προφανώς, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως αυτή που έχει, κατά δήλωσή του, και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για τις απόκριες. Το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε πριν ακόμη τελειώσουν τα Χριστούγεννα»
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

«Υπάρχουν πράγματι στο σπίτι του Τσίπρα αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινα ρόπαλα και βόμβες μολότοφ; Οι Συριζαίοι τρελάθηκαν μόλις μυρίστηκαν εξουσία ή θέλουν πράγματι να μετατρέψουν τη χώρα σε άσυλο κουκουλοφόρων εγκληματιών;»

Δήλωση Γρηγόρη Ψαριανού

«Έτσι μπορούμε να έχουμε και καλάσνικοφ και πλήρες οπλοστάσιο στο σπίτι μας γιατί είμαστε σε προ-επαναστατική περίοδο. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και είναι ντροπή για ένα χώρο της αριστεράς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε περίοδο δημοκρατίας. Λειψής δημοκρατίας, κουτσής, αλλά σε περίοδο δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο και έμμεση προτροπή σε πράξεις βίας, απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές, κατά του κοινοβουλευτικού καθεστώτος και της δημοκρατίας και είναι μεγάλη ντροπή για ένα κόμμα της αριστεράς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο και τη ζωή των ανθρώπων, να σκέφτεται έτσι. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο σκέφτεται η Χρυσή Αυγή»

1 σχόλιο: