Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ

Η σύγκρουση των διαχειριστών της κατοχικής εξουσίας – η δικομματική κυβέρνηση - με τη Χρυσή αυγή, ξέσπασε άγρια μέσα στη λίμνη του αθώου αίματος του παλληκαριού της Αμφιάλης Παύλου Φύσσα.

Οι ιδεολογικοπολιτικοί ομόσταβλοι της Χρυσής αυγής, οι εμπνευστές της θεωρίας των δύο άκρων μαζί με τη μιντιοκρατία και τα συμμοριακά συμφέροντα πίσω από αυτή, λεχώνες και μαμές του ναζιστικού μορφώματος, αγωνίζονται απεγνωσμένα να αποκτήσουν άλλοθι για το άγριο φονικό και να ξαναβάλουν στο «ελεγχόμενο» μαντρί τους, το ναζιστικό μόρφωμα για άμεση και μελλοντική χρήση!

Η εργατική τάξη και ο λαός θα μπορούσε μόνο να χαίρεται από την θανάσιμη σύγκρουση των ενόχων, αν αυτή δεν παραβίαζε συνειδητά και μεθοδευμένα την συνταγματική τάξη, αν δεν
εξευτέλιζε για μια ακόμη φορά αυτό που ονομάζουν εθνική αντιπροσωπεία δηλαδή το ανώτατο πολιτικό όργανο νομιμοποίησης κάθε εξουσίας τη Βουλή!!

Το δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου παράκαμψε, κατάργησε τη βουλή για προφανείς λόγους και Δένδιας-εισαγγελική αρχή άλλαξαν τον αριθμό της εθνικής αντιπροσωπείας, με τις ευλογίες της προπαγανδιστικής καταιγίδας των Μ.Μ.Ε., αυτών δηλαδή που επέβαλλαν σαν υποχρεωτικό επισκέπτη και στο τελευταίο σπίτι του λαού την Χρυσή αυγή για τρία και πάνω χρόνια μέχρι σήμερα.

Στη συνείδηση του λαού οι ηθικοί αυτουργοί του φονικού και της άνδρωσης του ναζιστικού μορφώματος πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι είναι από τους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου μέχρι τον Δένδια, τον Πάγκαλο και τη χυδαία μιντιοκρατία.

Οι ηθικοί αυτουργοί αξίζουν την ίδια καταδίκη από το λαό μαζί με το συμμοριακό ναζιστικό μόρφωμα.

Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

ΕΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου