Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το Δίκτυο Σπάρτακος κάθε Σάββατο απόγευμα στο Κόκκινο 105,5

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ...

Το κίνημα των φαντάρων μέσα στον στρατό φιλοδοξεί να πάρει άλλα χαρακτηριστικά καθώς πλέον σημειώνονται πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Μπορεί η κυβέρνηση να σταματά την παροχή ακόμη και των στοιχειώδων όσον αφορά την ένδυση και υπόδηση των στρατιωτών, να μεταφέρει το κόστος της θητείας στις πλάτες της λαικής οικογένειας, να μας εμπλέκει ολοένα σε βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, αλλά και οι διάφορες συνιστώσες του κινήματος δείχνουν αποφασισμένες να σηκώσουν το γάντι που μας πετά το ΥΠΕΘΑ.

Έτσι λοιπόν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα αποκαλύπτει κάθε Σαββάτο στις 18.05 μ.μ. στη φιλόξενη συχνότητα ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5, την πραγματική χακί καθημερινότητα.

Θα παρουσιάζει το Ένθετο "ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ"! Τα στιγμιότυπα αγώνα και αμφισβήτησης του
πολέμου, του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας.
Επίσης, μια εξαιρετική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η εφημερίδα “ΟΔΗΓΗΤΗΣ”, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των φαντάρων και της ανάπτυξης αντιστάσεων-διεκδικήσεων από τους στρατευμένους.

Διαβάζουμε σχετικά:

«e-Τάκος… Σε λίγες ημέρες η στήλη «στον.. Τάκο» θα λειτουργήσει και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Οδηγητή (www.odigitis.gr). Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα να τροφοδοτείται η στήλη όλο το μήνα με καταγγελίες φαντάρων από τα στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα, για τις συνθήκες διαβίωσης των φαντάρων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και το πώς οργανωμένα και συλλογικά διεκδικούν μέσα από τις πύλες των στρατοπέδων».

Οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ σημαντικές καθώς αποδεικνύουν ότι η Αριστερά είναι η μόνη δύναμη που πραγματικά αφουγκράζεται τα προβλήματα και την αγωνία τoυ κόσμου της εργασίας, μπαίνει μπροστά στην ανάπτυξη αγώνων, διεκδικώντας ένα ανθρώπινο παρόν και μέλλον.

Θεωρούμε ότι αποτελούν σημαντική ενίσχυση συνολικά του Αντιμιλιταριστικού-Αντιπολεμικού κινήματος και μεγάλη συμβολή στην προσπάθεια που εδώ και χρόνια διεξάγει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην κατεύθυνση της ανάπτυξης Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Αποδεικνύουν ότι δε πρέπει να παραμένουμε απαθείς θεατές στην άγρια ταξική επίθεση των κυβερνήσεων του κεφαλαίου και στα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών, αλλά πρέπει να βγούμε στην Αντεπίθεση και να πρωτοστατήσουμε στην αναγκαία κοινωνική αναμέτρηση ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΡΗΞΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που απαιτούν οι καιροί μας.

Με τους αγωνιστές της ΚΝΕ, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Αυτονομίας, αλλά και με κάθε τίμιο και αξιοπρεπή συνάδελφο μας συνδέουν κοινές αναζητήσεις, κοινή οπτική και στάση ζωής, κοινή πίστη στη δυνατότητα-αναγκαιότητα ότι πρέπει τα πράγματα να πάνε αλλιώς.

Όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον προτείνουμε να σταθούμε δίπλα δίπλα και απέναντι στου «Παραλόγου τη Θητεία», τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, στο φασισμό και ναζισμό που ολοένα περισσότερο αποκαλύπτει το απεχθές του πρόσωπο, στην συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου λαού, στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για την ΑΟΖ, τον έλεγχο και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων για το συμφέρον των τεράστιων ξένων συμφερόντων και των Ελλήνων καπιταλιστών.

Όλοι μαζί λοιπόν, συμβάλλοντας στην συνολική ανάταση του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος πρέπει να παλέψουμε για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ. Την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων τoυ Φαντάρου Πολίτη με Στολή και την ικανοποίηση των οικονομικών μας αιτημάτων. Αρνούμενοι το καθεστώς εργασιακής εκμετάλλευσης της υποχρεωτικής στράτευσης και να είμαστε μια ζωή Δούλοι των Αφεντικών.

Τους απαντάμε:

Δεν Πληρώνουμε την κρίση και τα ελλείμματα-χρέη που προκάλεσαν τα κέρδη σας. Δεν γινόμαστε εμείς οι αναλώσιμοι του νέου γύρου της καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Αγωνιζόμαστε για το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

Αρνούμαστε την Υποχρεωτική Στράτευση στην ένοπλη υπεράσπιση των αστικών συμφερόντων. Είμαστε ενάντια στο Μισθοφορικό Στρατό. Απαιτούμε άμεσα μείωση της στρατιωτικής θητείας και να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου