Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μισθοφόροι του ΝΑΤΟ με ανταλλάγματα

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.Για περίπου μία ώρα οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τα σύνορα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Βορείου Ηπείρου με κυρίαρχο το "Εκεί εκεί ψηλά στην Πρεμετή σημαία θα υψώσουμε και πάλι ελληνική!".


Στη συνέχεια ο Χρήστος Παππάς πήρε το λόγο όπου μεταξύ άλλων είπε: "Ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει στο πρόγραμμα του τον αγώνα για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου.


Η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση δίνει στους συμμάχους του ΝΑΤΟ τις βάσεις στη Σούδα και την Καλαμάτα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αυτό που πρέπει όμως να ζητήσει διεθνώς είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και αυτό θα είναι είναι πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της ελληνικής αυτής γης. Σας καλώ τώρα να στραφούμε με το βλέμμα προς τη Βόρειο Ήπειρο και να ψάλλουμε τον εθνικό μας ύμνο τόσο δυνατά για να τον ακούσουν τα αδέρφια μας στους Άγιους Σαράντα, στη Χιμάρα και στην Πρεμετή".

ΦΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου