Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Περίεργα "μπρος πίσω" της Χρυσής Αυγής με τις υποψηφιότητες Χριστόπουλου-Κατσανιώτη σε Πάτρα-Δ. Ελλάδα - Αρχικά δήλωσαν ότι στηρίζουν και μετά το απέσυραν καταγγέλλοντας!
Ανακοίνωση εκδόθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι και φέρει την υπογραφή του επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", Χρήστου Ρήγα.Σ' αυτήν τονίζονται τα εξής:
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δυνατόν να στηρίξει τους διώκτες και τους υβριστές της. Μαύρο σε όλους.
Οι εκπρόσωποι του μνημονιακού κατεστημένου, που με τον πιο άθλιο και παράνομο τρόπο καταδίωξαν την Χρυσή Αυγή, της συστημικής αριστεράς που έγιναν ουρά του καθεστώτος, δεν πρόκειται να λάβουν καμία στήριξη από τους φίλους του Κινήματός μας.
Οι κακοήθεις διαδόσεις διαφόρων ΜΜΕ στοχεύουν μόνο στον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σώματος και είναι καταδικαστέες».
Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου, στο ραδιοσταθμό "Max Fm", ο κ. Ρήγας είχε πει ότι η παράταξή του στηρίζει, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής, τον Κώστα Χριστόπουλο στο Δήμο Πατρέων και τον Ανδρέα Κατσανιώτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


πηγή: http://www.attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου