Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δημοτική Κίνηση "Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή": σημαντικό βήμα το αποτέλεσμα, να στηριχθεί ο υποψήφιος του ΚΚΕ στο β' γύρο



Δήλωση της Λέττας Ζάγκλα,  υποψήφιας δημάρχου με την "Ανταρσία στην Πάτρα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή ":



Η τεράστια επιτυχία της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς πανελλαδικά στις περισσότερες περιφέρειες και δήμους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας ενάντια σε μια κυβέρνηση που μετράει μέρες.

Η κάθοδος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές της κίνησης: « Ανταρσία στην Πάτρα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» συγκεντρώνοντας το 1% και χίλιες ψήφους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την παρέμβαση μας στα τοπικά ζητήματα ανατρέποντας με αγώνες από τα κάτω τις αποφάσεις κυβέρνησης, Ε.Ε, Δ.Ν.Τ και κεφαλαίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι σαφές και αδιαπραγμάτευτο ότι συνεχίζουμε τη μάχη των εκλογών στηρίζοντας το ευρωψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παντού.

Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών είναι κρίσιμος και χρειάζεται να αναδείξει την Αριστερά ως πρώτη δύναμη όπου συμμετέχει. Για το λόγο αυτό όπως δηλώσαμε και προεκλογικά ως δημοτική κίνηση καλούμε όλους τους φίλους, συντρόφους και αγωνιστές να στηρίξουν Λαϊκή Συσπείρωση με τον Κ. Πελετίδη.



patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου