Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Προπαγάνδα της Χ.Α. στο κέντρο του τραπεζικού ρεπορτάζ





Πώς δικαιολογείται η φανατική συνηγορία υπέρ της Χρυσής Αυγής σε ένα από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης που ειδικεύεται στο τραπεζικό ρεπορτάζ;



Η προεκλογική εκστρατεία και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών έφεραν στο φως πολλά στοιχεία για τους λόγους που έχει σταθεροποιηθεί η υποστήριξη της Χρυσής Αυγής από έναν ευδιάκριτο αριθμό Ελλήνων πολιτών. Η παρουσία απόστρατων αξιωματικών του στρατού και της αστυνομίας στα ψηφοδέλτια της ναζιστικής οργάνωσης επισφράγισε την ιδιαίτερη σχέση της με θυλάκους του «βαθέος κράτους», κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τις σημαντικές εκλογικές της επιδόσεις στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν οι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και των ΜΑΤ.

Οσο κι αν είναι δυσάρεστη αυτή η διαπίστωση, δεν παύει να είναι αναμενόμενη γιατί, όπως έχουμε αναλύσει και σε παλιότερες έρευνες, η σχέση αυτή με το βαθύ κράτος δεν είναι καθόλου σημερινή. Σε μικρότερη φυσικά έκταση η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν έμεινε χωρίς στηρίγματα στους τέσσερις πυλώνες του βαθέος κράτους (στρατός, αστυνομία, δικαιοσύνη, εκκλησία), ενώ δεν έπαψε να εξασφαλίζει και την εύνοια ορισμένων μεγιστάνων του επιχειρηματικού κόσμου. Πράγματα αρκετά γνωστά.

Σήμερα φέρνουμε στο φως μια άλλη πλευρά της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στα ενδότερα της ελληνικής κοινωνίας. Και μάλιστα, στα πιο αναπάντεχα σημεία της. Ε λοιπόν, η ναζιστική οργάνωση έχει έναν απροσδόκητο σύμμαχο, ο οποίος ταυτόχρονα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης για το τραπεζικό σύστημα!




Πηγή: http://www.efsyn.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: "Κάτι δεν πάει καλά…..... !"

    Ο ΔIOPIΣMENOΣ από την ΠPAΞIKOΠHMATIKH "φιλοδυτική" (USA) KYBEPNHΣH του Κιέβου, NEONAZI KAI ... ΣAINTOΛOΓOΣ (EΣΩTEPIKOΦAΣIΣMOΣ) "Πρωθυπουργός της Ουκρανίας", (Αρσένι Γιάτσενιουκ) Aποδοκιμάσθηκε Eντονα στη ... ΓEPMANIA, όπου έφθασε για να παραστεί στην Tελετή Aπονομής του Bραβείου του από τον Πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι. !!! ..... Η TEΛETH EΓINE ΣTO .... AAAAAXEN (Aachen) !!!!! ....... "Κάτι δεν πάει καλά…..... !" :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή