Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Εκστρατεία φόβου και παραπληροφόρησης λίγο πριν τις κάλπες Εκτροπή






Αντιδράσεις σε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες έχει προκαλέσει το εκφοβιστικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού Αντένα, που ούτε λίγο ούτε πολύ προφήτευε ότι, σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και ήττας της ΝΔ, θα έρθει το... τέλος του κόσμου.
Αλγεινές εντυπώσεις και από την χειραγώγηση της εικόνας και την πλήρη παραποίηση της πραγματικότητας στη ισχνότατη συγκέντρωση της ΝΔ.

Το δελτίο ειδήσεων του Αντένα δεν έχει ίσως προηγούμενο στην ιστορία της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής τηλεόρασης σε περίοδο δημοκρατίας και εγείρει σοβαρότατα ζητήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το δελτίο λέει στη πραγματικότητα στους πολίτες τι να ψηφίσουν και παραβιάζει σαφώς τον εκλογικό νόμο και τους ραδιοτηλεοπτικούς κανόνες.










«Η παραίτηση συχνά είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν ρωτήθηκε από χρήστες στο Twitter για την στάση της παρουσιάστριας των ειδήσεων Μαρίας Χούκλη.

πηγή:  http://tvxs.gr/

1 σχόλιο:

  1. Κοινή Διακήρυξη, η οποία περιλαμβάνει οκτώ (8) σημεία, θα υπογράψουν το απόγευμα στα Ιεροσόλυμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου στη Διακήρυξη, μεταξύ άλλων TA KYPIΩTEPA ΘA EINAI:

    1. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    2. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN APMENIΩN
    3. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    4. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN APMENIΩN
    5. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    ............. ETΣI AΠΛA !!! :-))

    YΓ: TA AΛΛA 3 AΠO TA 8 ΣHMEIA BAΛTE TA ... EΣEIΣ !!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή