Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την κεντρική εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Αριστερή Παρέμβαση Δυτικής Ελλάδας





Με μεγάλη επιτυχία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Δυτική Ελλάδα!

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και του συνδυασμού «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» , την Πέμπτη 15/5 στο χώρο Έσπερος στην Πλ.Γεωργίου.


Ο Δημήτρης Δεσύλλας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μίλησε για τις μάχες που δώσαμε μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια, απέναντι στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής, που με τη συναίνεση και άλλων παρατάξεων (που στηρίζονται από ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους), να εφαρμόσει τις μνημονιακές πολιτικές. Απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη της Αριστερής Παρέμβασης, ώστε να δυναμώσει η φωνή της αντικαπιταλιστικής, αντι-ΕΕ αριστεράς για τις μάχες του επόμενου διαστήματος , μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο.

Ο Παναγιώτης Σωτήρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. , μίλησε για το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου και τη δυνατότητα να υπάρξει σήμερα ένας άλλος δρόμος για την Ελλάδα χωρίς χρέος και μνημόνια. «Είναι τραγωδία μία χώρα με τις δυνατότητες της Ελλάδας να υποβάλλεται λόγω των περιορισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αναγκαστικές εισαγωγές προϊόντων. Χρειαζόμαστε μια άλλη Αριστερά, μια Αριστερά που εμπνεόμενη από τις μικρές και τις μεγάλες επαναστάσεις που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τόπο, να προκρίνει έναν άλλο δρόμο, δύσκολο, δύσβατο αλλά ελπιδοφόρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απεύθυνε η Κατερίνα Χαμηλάκη, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και οι  Γιάννης Αγγελόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Τσερόλας μέλη της Αριστερής Παρέμβασης και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλαν καθώς και βίντεο από την εκδήλωση:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου