Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ



ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!

Συνάδελφοι, βγείτε παραπονούμενοι στην Αναφορά και υπερασπιστείτε το σημαντικότερο δημοκρατικό μας δικαίωμα, την συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία. Απαιτήστε από το διοικητή της μονάδας  να καταβάλλει ο Στρατός το κόστος μετακίνησης μας για να ψηφίσουμε.
Για την επιστροφή σας στη μονάδα πηγαίνετε στα Φρουραρχεία και πες τους την αλήθεια: δεν έχουμε λεφτά να επιστρέψουμε στις μονάδες.

Αδιαφορήστε για τις όποιες δικαιολογίες και προφάσεις ενδεχομένως προβάλλουν οι στρατιωτικοί για  να σας ξεφορτωθούν. Τι θα κάνουν; Θα μας βγάλουν Ανυπότακτους;
Παράλληλα, ενημερώστε τις διοικήσεις των μονάδων ότι βρίσκεστε στα Φρουραρχεία και δηλώστε την οικονομική σας αδυναμία, καταβολής του κόστους μετακίνησης για την επιστροφή σας στην παραμεθόριο.

Να μην φύγετε από τα Φρουραρχεία αν δε σας καλύψουν τα εισιτήρια.

Απαιτούμε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να αναλάβει την κάλυψη του κόστους μετακίνησης.

Αμφισβητούμε έμπρακτα τη πολιτική απόφαση του Υπουργείου Άμυνας και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων να  Απαγορεύσουν στους Φτωχούς Φαντάρους να Ψηφίσουν.

Αυτή είναι η απάντηση μας στην κυβέρνηση που δείχνει ξανά το σκληρό ταξικό της πρόσωπο καθώς Απαγορεύει την εκπλήρωση του υπέρτατου δημοκρατικού δικαιώματος, αρνούμενη να καταβάλλει το κόστος μετακίνησης.

Η ψήφος γίνεται ταξικό προνόμιο, αφού η τραγική οικονομική κατάσταση των λαϊκών μας οικογενειών, που υποχρεώνονται να καλύπτουν τα έξοδα της υποχρεωτικής στράτευσης, ο μισθός πρόσχημα των 8.7 ευρώ μηνιαίως και η κατάργηση των δωρεάν εισιτηρίων-καταστάσεων επιβίβασης, ουσιαστικά μπλοκάρουν την συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σε δεκάδες χιλιάδες συναδέλφους.
Η κυβέρνηση Απαγορεύει την συμμετοχή στις εκλογές στους φτωχούς φαντάρους, σε αυτούς που αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα της πολιτικής περικοπών και άγριας οικονομικής-εργασιακής εκμετάλλευσης στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε αυτούς που γεμάτοι οργή και αγανάκτηση επιθυμούν να τους Καταδικάσουν.

Λεφτά όμως υπάρχουν. Δεν τα δίνουν όμως για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Αλλά για να αρπάξουν ψήφους τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση δίνουν τα γνωστά απαράδεκτα 500άρικα, επιδιώκοντας την εξαγορά των χαμηλόβαθμων στρατιωτικών. Αυξάνουν τα στρατόπεδα για να βολέψουν την κομματική τους πελατεία και τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετούν. Επίσης, πολλαπλασιάζουν τους ανώτατους αξιωματικούς «φτιάχνοντας» τους ανθρώπους τους, αυξάνοντας το λειτουργικό κόστος των Ε.Δ. Στέλνουν φρεγάτες στο εξωτερικό, με τεράστιο κόστος, μετατρέποντας τα πληρώματα σε μπράβους εφοπλιστών.   

Η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες μετατρέπεται σε προνόμιο των πλουσίωντων ντόπιων φαντάρων, των ΕΠ.ΟΠ. και στρατιωτικών που κατοικούν στους τόπους καταγωγής τους. Αλλά και των βυσμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που το ΥΠΕΘΑ έχει βολέψει σε προνομιακές θέσεις ή κάνοντας τα στραβά μάτια στη βιομηχανία αλλαγής του χαρακτηρισμού της Σωματικής τους Ικανότητας (Ι3-Ι4), τους έχει μεταθέσει σε μονάδες δίπλα στα σπίτια τους.

Φυσικά, οι Δήμαρχοι-Περιφερειάρχες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται στη σαπίλα της διαπλοκής-διαφθοράς-εξαγοράς, παρεμβαίνοντας στις διοικήσεις των μονάδων, «ξεχωρίζοντας» την πελατεία τους και υφαρπάζοντας ψήφους.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ-ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 955 437                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου