Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγή βάζουν ξανά ζήτημα αύξησης θητείας στους 18 μήνες Καμουφλάρονται πίσω από χυδαία μιλιταριστικά σάιτ για να επιτεθούν στην νεολαία

ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Για μια ακόμη φορά οι ΝΑΖΙ δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να επιτεθούν με τρόπο θρασύδειλο και εξίσου πρόστυχο στην νεολαία, θέτοντας ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας. Αυτοί που το παίζουν "αντιμνημονιακοί και φίλοι του λαού", βαράνε ξανά προσοχή στον Σαμαρά και το Βενιζέλο, στο ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Αντί να βγουν να πουν την άποψη τους, κρύβονται πίσω από δύο μιλιταριστικά σάιτ, το Defence News και το «AMYNA και ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που αναπαράγει την ανάρτηση του πρώτου, κάνοντας λόγο για: «Επιτακτική ανάγκη αύξησης της θητείας στις Ένοπλες Δυνάμεις!». Παπαγαλίζοντας εκ νέου γνωστές ακραίες θέσεις του ακροδεξιού και φιλικού προς αυτούς ΔΙΚΤΥΟΥ 21, που τις προπαγανδίζει ο γνωστός μισαλλόδοξος μαϊντανός των καθεστωτικών ΜΜΕ και του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Τα επιχειρήματα τους βγαλμένα μέσα από τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας αναφέρονται
«στην ανάγκη προσαρμογής προς τις νεοταξικές απαιτήσεις και επιταγές περί αποποίησης της εθνικής κυριαρχίας των κρατών μέσω μεταξύ των άλλων της αποεθνικοποίησης των στρατιωτικών οργανισμών και την αντικατάσταση τους από μια ευρωπαϊκή «στρατοχωροφυλακή»! Φυσικά, πουθενά δε λένε για την Στρατοχωροφυλακή-Χωροφυλακή που ψήφισε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας, για τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας Ελλάδας-Ε/Ε-ΝΑΤΟ που προβλέπουν την χρήση στρατού σε αποστολές καταστολής πλήθους και την εφαρμογή τους στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης (2012), στη φρούρηση του Πενταγώνου, ή στη Ζ’ΜΑΚ/Στρατονομία που στάθηκε απέναντι στην κινητοποίηση των διαμαρτυρόμενων στρατιωτικών του ΣΥΣΜΕΔ, στη ΛΑΕΔ, ένα στενό από το Κοινοβούλιο! Αλλά τι να πουν τα φασιστόμουτρα, οι φιλοχουντικοί που ονειρεύονται να δουν τα Τανκς ξανά στους δρόμους;

Το μόνο που επικαλούνται «είναι το πρόβλημα στην άμυνα της χώρας» και ότι «ειδικά ο στρατός ξηράς έχει να κάνει με την χαμηλή επάνδρωση των μονάδων. Ο σπουδαιότερος ωστόσο λόγος είναι η μειωμένη σε σχέση με το όχι και πολύ μακρινό παρελθόν διάρκεια της στρατιωτικής θητείας». Οι ΝΑΖΙ νενέκοι των τραπεζιτών και των εφοπλιστών ξεχνούν ότι και η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέρος του προβλήματος, συνιστώσα του πελατειακού κράτους, αφού αρνήθηκε την Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, εναντιώθηκε στο κλείσιμο του ΚΕΝ Καλαμάτας, μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, για να πάρουν ψήφους εξυπηρετώντας τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα. Κουβέντα δεν είπαν όταν ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος άνοιξε πρόσφατα το ΚΕΝ Άρτας, για ψηφοθηρικούς λόγους. Ένα στρατόπεδο που είχε κλείσει από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πριν 2 χρόνια!

Και απαιτούν σήμερα 18 μήνες θητεία, υπηρετώντας 12 μήνες στα σύνορα: «με δεδομένο πως για την ολοκλήρωση ενός πλήρους κύκλου εκπαιδεύσεως απαιτούνται 6 μήνες καθώς επίσης και πως πρέπει ο στρατιώτης να ολοκληρώσει δύο συνεχόμενους κύκλους εκπαίδευσης ώστε να είναι αξιόμαχος ανεξαρτήτως κλίματος και εποχής ο ελάχιστος χρόνος θητείας ορίζεται στου 12 μήνες ΌΛΟΙ εκτελεσθέντες σε μονάδα πρώτης γραμμής. Ως τέτοιες ορίζονται οι μονάδες του Δ’ ΣΣ, της ΑΣΔΕΝ, της ΕΛΔΥΚ καθώς και οι μονάδες που αποτελούν στη στρατηγική εφεδρεία της χώρας συμπεριλαμβάνονταν των Ειδικών Δυνάμεων. Αν σε αυτές προσθέσουμε ένα διάστημα 1-2 μηνών σε ΚΕΝ και ΕΚΕ καθώς επίσης και ένα επιπλέον διάστημα 4-5 μηνών σε μονάδες του εσωτερικού προκειμένου και αυτές να διατηρήσουν ένα αποδεκτό βαθμό επανδρώσεως και ετοιμότητας η επιθυμητή διάρκεια της θητείας ορίζεται στους 18 περίπου μήνες για τον Ε.Σ».

Ερώτημα 1ο: ποιος θα πληρώσει όλο αυτό το κόστος; Όταν η κυβέρνηση μεταφέρει το κόστος της θητείας στην λαϊκή οικογένεια, καταργεί ρούχα και εισιτήρια; Χρυσαυγίτες και άθλιοι μιλιταριστές, όχι άλλο αντιμνημονιακό αγώνα, όχι άλλη τέτοια φιλολαϊκή ρητορεία;

Ερώτημα 2ο: γιατί να αυξηθεί ο ελληνικός στρατός στην Κύπρο; Οι ΝΑΖΙ και οι μιλιταριστές δεν πήραν χαμπάρι τις διαβουλεύσεις επίλυσης του Κυπριακού, όπου σοβαρή παράμερος της όποιας λύσης είναι η έξοδος όλων των ξένων στρατευμάτων; Αλήθεια, τι θα κάνουν οι φαντάροι στην Κύπρο; Θα φυλάνε τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και τις ξένες πολυεθνικές;

Ερώτημα 3ο: οι ΝΑΖΙ και οι μιλιταριστές που αγωνιούν τόσο για την άμυνα, γιατί δεν κατηγορούν την κυβέρνηση και την στρατιωτική ηγεσία που αναγκάζει 6000 φαντάρους, για ένα ολόκληρο εξάμηνο να κάνουν τους Υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, ώστε να ευνοούνται οι στρατιωτικοί με φθηνές διακοπές; Μήπως η Χρυσή Αυγή για μια ακόμη φορά πουλά εκδούλευση και αρνείται να θίξει παράλογα προνόμια; Μήπως αποκαλύπτεται ότι και οι ΝΑΖΙ απαιτούν την δουλική εργασία των φαντάρων και μάλιστα θέλουν να την επεκτείνουν χρονικά;

Ερώτημα 4ο: γιατί όλοι αυτοί που αγωνιούν για την άμυνα της χώρας δε λένε κουβέντα για το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ; Γιατί δεν απαιτούν την επιστροφή των στρατευμάτων, των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού και των μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκονται εκτός συνόρων, δαπανώντας τεράστια χρηματικά ποσά για χάρη των εφοπλιστών και του συνόλου του ελληνικού κεφαλαίου;

Τέλος, οι ΝΑΖΙ και οι μιλιταριστές ξεκαθαρίζουν: «Εννοείται πως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις αιτιάσεις των διαφόρων πολιτικών και κομματικών μορφωμάτων, νεολαιών, οργανώσεων κτλ που το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η υπεράσπιση της λογικής της λούφας, της αποφυγής της κούρασης και της πλήρους απαξίωσης κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας».

Το περίεργο όμως είναι ότι αυτά τα κείμενα τα γράφουν στρατιωτικοί, που διέταζαν φαντάρους βγάζοντας πάνω μας τα κόμπλεξ και την εθνικιστική μισαλλοδοξία τους και δημοσιογράφοι τσιράκια των αφεντικών τους, πάντα βολεμένοι στο Πεντάγωνο (και όχι στα μαύρα τάγματα του) και στη λούφα του Πολεμικού Ναυτικού.

Από την άλλη μεριά έχει αποδειχτεί ότι οι μεγαλύτεροι φυγόστρατοι είναι οι ΝΑΖΙ και οι πολιτικοί των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που πλασάρουν οι θρασύδειλοι φασίστες αποδεικνύει έρευνα του ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Χρυσαυγίτες φυγόστρατοι και ανυπότακτοι» του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ (15/10/2013):

«Ξέρετε τι ανακάλυψε μια έρευνα που έγινε αυτές τις ημέρες στις Ενοπλες Δυνάμεις; Ένα ποσοστό μελών της Χρυσής Αυγής (κυρίως μέλη ταγμάτων εφόδου, από το Πέραμα, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και αλλού) πέτυχαν αναβολή ή απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, μπρατσωμένοι και με στρατιωτικό βήμα, πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν... ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις. Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις και, αν διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού. Υπάρχουν, μαθαίνω, περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από τον στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση! Ήδη, όπως πληροφορούμαι, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος».

Είναι όλοι αυτοί οι φασίστες που βυσματώνονται, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για να γλυτώσουν τον Στρατό, που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι λιώνουν στην σκοπιά και στην αγγαρεία. Όλοι αυτοί οι ατομιστές που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο καθημερινά αναπτύσσει συνδικαλιστική δράση για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φαντάρων, παίρνει θέση και εναντιώνεται στον εθνικισμό-ρατσισμό-φασισμό και στις αποστολές καταστολής πλήθους του Στρατού.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ-ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ

Για μας, ο μόνος τρόπος ήταν και θα είναι πάντα η θητεία με όλα τα δικαιώματα που μας ανήκουν, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες και πραγματικό μισθό για την εργασία που προσφέρει ο οπλίτης, κατάργηση των παράνομων υπηρεσιών και καψωνιών που αποφασίζουν διοικητές και στελέχη, τη μη συμμετοχή μας σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και ασκήσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-Ισραήλ, τη δυνατότητα για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό όπως και στην πολιτική μας ζωή, αφού δεν είμαστε παρά πολίτες με στολή. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την αντίθεση μας στην υποχρεωτική στράτευση και στο Μισθοφορικό Στρατό, την άρνηση συμμετοχή μας σε Αποστολές Καταστολής Πλήθους».

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου