Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 – 20 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ


ΕΜΠΡΟΣ


ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ


ΑΠΟ ΤΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 πμ


Συνάδελφοι


Δύο χρόνια τώρα η ανελέητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο υπάλληλος των τοκογλύφων και των εργοδοτών καταστρέφει το λαό πλουτίζοντας τα αφεντικά.


Αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή μας για την ανεργία, για τα παιδιά που δεν έχουν βιβλία και πεινασμένα λιποθυμούν στα σχολεία, για τους ρακένδυτους που ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια, ετοιμάζουν την ολοκληρωτική απογύμνωση του κόσμου της εργασίας από τις κοινωνικές κατακτήσεις του στην εργασία στην υγεία στην παιδεία ψηφίζοντας το «πολυνομοσχέδιο» την Πέμπτη.


Αυτοί που παρέδωσαν τον πλούτο της χώρας στους διεθνείς ληστές, αυτοί που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και παρέδωσαν τα λιμάνια, την ενέργεια, τις επικοινωνίες, ρίχνοντας όλη την χώρα στην άβυσσο, αυτοί που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις οδηγώντας την εργατική τάξη στην πείνα και τον εξευτελισμό μειώνοντας της συντάξεις και πετώντας την φτωχολογιά έξω από τα νοσοκομεία έχουν το θράσος να μιλάνε για νοικοκύρεμα.


Αυτοί που λεηλάτησαν την φύση ποδοπατώντας και τους ελάχιστους συνταγματικούς φραγμούς παρέδωσαν το έδαφος τον αέρα και το νερό βορά σε κάθε σαλταδόρο που θέλει να βγάλει γρήγορο κέρδος αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στις επόμενες γενιές.

Συνάδελφοι




Τις μέρες αυτές ο εργαζόμενοι της χώρας ανεξάρτητα από χρώμα και εθνικότητα, οι άνεργοι οι απόκληροι οι αγανακτισμένοι και οργισμένοι θα πρέπει να είμαστε στο δρόμο. Θα πρέπει να είμαστε εκεί για να ξεσκίσουμε τα συμβόλαια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τους τοκογλύφους και να θυμίσουμε σε όλους αυτούς πως εμείς δεν υπογράψαμε κανένα συμβόλαιο.


Να θυμίσουμε σε όλους πως η βουλή των δωσίλογων και της συνεργαζόμενης αριστεράς δεν μας αντιπροσωπεύει. Πρέπει να είμαστε στον δρόμο μακριά από τις συνδικαλιστικές λέρες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.


Για αυτό το Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών καλεί στην 48ωρη απεργία, σε ανεξάρτητη συγκέντρωση και διαδήλωση στο Μουσείο στις 10.30 πμ.


Να παλέψουμε για να καταργηθεί κάθε Μνημόνιο και κάθε συμβόλαιο με τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Για να πέσει η λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και να διαγραφεί το χρέος.


Για να ανοίξει ο δρόμος για την δημοκρατία των εργαζόμενων και όχι των κηφήνων και των σαλταδόρων.


Ο αγώνας ξεκίνησε!

Ή με τους υπηρέτες του ΔΝΤ της ΕΕ και της Κυβέρνησης ή με τον λαό.


Η με αυτούς που παλεύουν για να σώσουν τον καπιταλισμό ή με τον σοσιαλισμό και την εργατική εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου